Abi bende ne zaman yazacaksýn diye bekliyordum. Senin olduðun yerde bu tip konular yazmak bize düþmez ama naçizane bir anlýk duygularýn raksý olarak kabul görürseniz memnun olurum.
Ayrýca teferruatlý bilgileriniz içinde teþekkürler.
Abi bende ne zaman yazacaksýn diye bekliyordum. Senin olduðun yerde bu tip konular yazmak bize düþmez ama naçizane bir anlýk duygularýn raksý olarak kabul görürseniz memnun olurum.
Ayrýca teferruatlý bilgileriniz içinde teþekkürler.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bir yörenin insanlarý nasýl olurda bu kadar birbirine kinlenebilir anlamýþ deðilim, bende hatýrlarým bu kavgalarý hatta taþ atar ve süngelle,(Lastik sapan) uzaktan çam kozalaklarýný fýrlatýrdým yaþýmýz küçük olduðundan biz geride kalýrdýk, fakat bu kadar kinlenildiðini hatýrlamýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Deðerli Orhan kardeþim yorumunuz için teþekkürler. Konuyu sizin açmanýz, bana bu duymuþ olduðum anýlarý yazmama vesile oldu. Yoksa kafamýz o kadar iþe yoðun ki, böyle güzel konular açýlýnca bende dilimin döndüðünce bir þeyler anlatmaya çalýþýyorum.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
arkadaþlar bende baraklýyým ama dogma büyüme nizipliyim ama hic bir kavgaya karýþmadým evimde aþagý obada biz hep kardaþca yaþadýk kavga eden kavgayý seven her yerde bulur .... Ve yinede býrakýn aþagý obayý yukarý obayý kavgamýz sevdamýz nizip olsun .... Birde yukarý obada arkadaþýmýz sevdigim bir arkadaþým var sanai baþkaný hastikey
Yukarý obanýn "leblebici GÜLLÜÞ'üvardý... Aþaðý obanýn da ÇÖLLO'su vardý.
Allah gani gani rahmet eylesin...