süper valla,gülme krizi geçiriyorum,teþekkürler![]()
tek kelime ile süpeeeeer,ellerine,kollarýna saðlýk.
Çok Güzeldi Birtanede Benden Kisa Ama Anlamlý;
Zavallý bir köpek acýktýðý için Antepli'nin peþine takýlmýþ.Antepli:-Sanga get diyim.. Bak sana Antep Karasý çalarým Haaa... DemiþKöpek yine peþinden gelmeye devam etmiþ...Antepli baðýrmýþ:-Yetiþin bu köpek kuduz... Allahýný seven vursun... demiþ..Vatandaþ köpeðin baþýna yýðýlmýþ. Her gelen bir taþ vurmuþ. Köpek kanlar içinde can çekiþirken, Antepli'ye bakmýþ..Antepli:-Bak... ben sana Antep Karasý çalarým demedim mi?
Yüreðine,kalemine saðlýk.
Gülümsettin bizi.
seninde yüzünden gülüsemeler eksilmesin.
Sevgiler...
ayný buna benzer bir olay da benim baþýmdan geçti.okulun yurdunda çift kiþilik ranzada yatýyoruz.alt ranzada yatan arkadaþým istanbullu.o zamanlar nizipten yeni çýktýgým için ister istemez yöresel konuþma daha agýr basýyor.her neyse birgün arkadaþýmla sohbet ediyoruz.tabi ben bir þeyler anlatýyorum.yöresel konuþmayý hiç deðiþtirmeden anlatýyorum ve ayrýca anlattýgým konu da bana göre çok güzel. Odanýn içerisindeki diger antepli arkadaþlar konuþtuklarýmdan anladýklarý için gülmekten kýrýlýyorlar..anlattýgým konu bitti ve istanbullu arkadaþým bana ne söylese begenirsiniz:''ya mehmet kendimi çok zorladým ama hiç birþey anlamadým konuþmalarýndan,böyle konuþma varmý ya hangi dil bu'' dedi..tabi böyle bir soruyla karþýlþýnca o dakikaya kadar etrafa gülücük saçarken bir an duraksadým ve dedim ki :ne yani 10 dakikadýr boþ yere mi konuþuyorum neden söylemedin peki anlamadýgýný deyince herkes gülüyordu iyi birþeydir herhalde dedi.................sadece paylaþmak istedim baþýnýzý agrýttýysam özür dilerim
hösün hösün diym, hösmüyler, ambel beter çatýma geçip, birde beni kerc ediyler..![]()
DÜÞEK YOLLARA YOLLARA
AÞAK DAÐLARI DAÐLARI
çok güzel bir yazý elleriniz dert görmesin.
güzel bi yazý tabi bende bazý kýsýmlarýný anlamakta zorlandým önce ama altta acýklamalar yapýlmýsbide bi konu daha acýlmýstý nizipce dua ve beddualar diye oda ilgimi cekmiþti okumustum sahi bu dili kim geliþtirdi ya
ama hos gercekten..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...