Eeee efe kardeþimiz gibi baþka yokmu ? Efe kardeþ gerçekten belediyenin tüm araçlarýna haciz gelmiþ olsaydý þu seçim üstü çok hoþuna giderdi deðilmi![]()
Eeee efe kardeþimiz gibi baþka yokmu ? Efe kardeþ gerçekten belediyenin tüm araçlarýna haciz gelmiþ olsaydý þu seçim üstü çok hoþuna giderdi deðilmi![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan kardeþim gerçekten bu iþin aslý astarý nedir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Sevgili Müslüm abi ;
Koparýlan fýrtýnanýn sebebi 21 milyar tlBu kadar küçük bir para için belediyenin araçlarýna el konulmaz bence dimi
Kalkýdi bu para 2006 yýlýnda ödendi,ancak ödeme þekli mahkeme yolu ile olmasý gerekiyordu. Haliyle otomotikmen icraya gider ve formalite icabý iþlem yapýlýr ve evrak yürülüðe girince tekrar icra kaldýrýlýr. Aþaðýda görüldüðü gibi. Konuyu açan arkadaþa sözüm yok ancak efe nikli þahsýn siteye ne amaçlý yazýlar yazdýðýnýda bu vesile ile öðrenmiþ olduk. Araþtýrmadan ,iþin aslýný bilmeden saldýrmak ve karalamak bu arkadaþýmýzýn çok hoþuna gidiyor. Efe seni artýk dikkate almýyorum ve almayacaðým.
![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Olayýn bir ihmalden kaynaklandýðý ortaya çýkmýþtýr, devletin kurum ve kuruluþlarýný iþin aslýný astarýný bilmeden suçlamak etik deðildir, ama yinede burada þu ortaya çýkýyorki, devlet kurumlarýnýnda iþlerini çok titizlikle yaparak bu tarz þeylere meydan býrakmamalarý önemli çünkü bilindiði gibi herkes birbirinin açýðýný kollamakta, inþallah birdaha böyle bir ihmal olmaz.
orhan abi yazýnýn resmini o kadar büyük atmýþsýn ki sanki görmek istemeyenlere alýn gözünüze sokun deeeerrr gibi![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Þimdi benim anlayamadýðým konuyu açan arkadaþýn samimiyeti/samimiyetsizliði.
Mal bulmuþ magribi gibi üzerine atlanýlan bir icra meselesi ki 2006 yýlýnda borçlarýn ödendiði ve haczin kaldýrýlmasý yönünde karar oldugu halde ve bunu da bildikleri halde neden yaygarasýný koparanlar acaba bunu ne maksatla yaptýlar. Hadi maksalarý ne olursa olsun konuyu açan arkadaþýmýz kendilerini neden garip bir baþlýk kullanmak zorunda hissetti. Yoksa site üyelerini mi kastetti.
Belediyenin aldýgý bir itfaiye aracý yüzmilyarlara malolurken ve önümüzdeki dönemde yaklaþýk 750.000£ degerinde yeni bir itfaiye araç alýmý söz konusu iken belediye bütçesine göre komik bir rakamý diline pelesenk edenler kendi karalarýný baþkasýna çalmaya kalkanlardan deðilmidir.
Yapacak bir þeyi olmayan baþkasýnýn yaptgýný konuþurmuþ.
Lütfen saygý. önce kendinize sonra baþkasýna.
ben zaten o kagitlari görmeden öncede yalan oldugunu demistim size.ee sakalimiz yokki sözümüz dinlensin diycem ama sakalimda var))bide ricam bu tip kavga ortamlari uzarsa daha cok sevinirim
)insan daha bir sevkile neseyle giriyor si
teye))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sakallý icra tespiti doðru olayý tespit eden arkadaþý suçlamaya kimsenin hakký yok, giriyorsun plakalarý sorgulamaya araçlar hacizli çýkýyor bunun ötesi berisi varmý, Belediye çalýþanlarý ve baþkaný gözünün önüne bakacak, borcu ödemiþler ama hacizleri kaldýrtmamýþlar, kaldýracaklar kardeþim bak elin adamý açýk arýyor, eline koz vermeyeceksin, yoksa bu haber yalan haber deðil.
haber yalan degil ama icerigi yalan!camur at izi kalsin hesabi.o kadar hacizi arastiran haciz kararini kaldrima kararinida arastirmasi lazim degilmi?böyle haberler yazanin yanina kar kalmamasi lazim.habercilik ciddi bir istir..kimseyi zan altinda birakacak haberciik mafyacilikla esdegerdir
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Kardeþim haciz kaldýrma yazýsýnýn tarihi 23.12.2008 yani bu ihbardan sonra alelacele alýnmýþ bir karar, demekki önemsememiþler nasýl olsa kalkar diye ama bu hacizler dosyadan kendiliðinden kalkmaz borçlu gidip dosyadan kaldýrma yazýsýný alýp trafik þube müdürlüðünden kaldýrtacak, kaldýrmazsa iþte bunlar olur, belkide bu haberi yapanýn bile haberi yoktu.
yaf sizin derdiniz ne niziplimisiniz yoksa kemal kýlýçdar oðlunun bi yakýnýmýsýnýz kemal kýlýçdar oðlu sizimi aradý ben geliyorum diye
Dostlar,
Bu ve bunu gibi konularda gerçek ve dürüst niyetle bilgi edinmek isteyen arkadaþlarýn kurumlarý veya kiþileri rencide etmeyerek Sn.Orhan ÇELÝK kardeþimizle paylaþmasý ve sonuç almasýnýn daha doðru olacaðý kanaatiyle...
Selamlar
Bu konu kapanmýþtý, arkadaþlar mesajlarý tam okusalar anlayacaklar, demekki okumamýþlar, adminimden rica ediyorum bu konuyu klitleyelim, tam seçim zamaný suistimaller olabilir.