NÝZÝP ALKAN KIZ MESLEK LÝSESÝ MEZUNLARI SÝZE SESLENÝYORUM.
NEDEN BÝZÝM OKULUMUZUN SÝTESÝ YOK
BÝLEN VARMI
NÝZÝP ALKAN KIZ MESLEK LÝSESÝ MEZUNLARI SÝZE SESLENÝYORUM.
NEDEN BÝZÝM OKULUMUZUN SÝTESÝ YOK
BÝLEN VARMI
ben 87-88 mezunlarýný arýyorum .SADECE BAYANLAR.
slm bende 2006 2007 mezunlarýndaným ve kuaförlük bölümünden mezunum okulmu ve öðretmenleri çok seviyordum bir öðretmen dýþýnda
2006 2007 mezunlarý varmý kuaförlük bölümü
neden peki sevmiyosun hatice hocayý iyi anlaþýrsan çok iyi bi hoca sorun sende bence arkadaþým ben hala okuyorum vede çok memnunum bütün hocalarýmdan hepsine slmlar
....................................................
Konu secretgarden tarafýndan (29.01.09 Saat 23:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Yatay ve dikey geçiþlerden siz hiçbir þekilde faydalanamazsýnýz yani okul öncesi öðretmenlik bölümüne devam etme hakkýnýz zaten yok bunu sizde biliyorsunuz. Lise diplomanýzýda deðiþtirme diye bir þeyde söz konusu olamaz böyle bir yasa yok liseyi yeniden okumanýz gerekecek buda çok komik olur, yapacaðýnýz en güzel þey bence, yeniden öss sýnavýna girip istediðiniz bölümü seçerek orada okuyabilirsiniz ancak þuna dikkat edin okul öncesi öðretmenlik kontenjanla aldýðý için puaný çok yüksek vereceðiniz emeðe deðecekmi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
...............................................
Konu secretgarden tarafýndan (29.01.09 Saat 23:35 ) deðiþtirilmiþtir.
........................................
Konu secretgarden tarafýndan (05.01.09 Saat 13:47 ) deðiþtirilmiþtir.
Hafta sonlarý kýz meslekte çocuk geliþimi için ders veriyorlar 2 yýlda 4 yýllýk gibi çocuk geiþimini bitiriyorsun söledim ama iþine yararmý bilmem
...................................
Konu secretgarden tarafýndan (29.01.09 Saat 23:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ben 1977 ve 79 de elsanatlarý mezunuyum..çiçek yapýyorduk..öðretmenimiz fevziye bilginer idi..arekadaþlar eðer bu tarihlerde mezun olan arkadaþlar var ise görüþebiliriz..
arkadaþlar kýz mesleði 1978 de veya 79 da bitiren arkadaþlarla görüþmek isterim...
benim eþim gönül dertli(dayý)1974-75 çocuk geliþimi mezunu. okul arkadaþlarýndan sadece fatoþ uygur(kaplan) ile görüþebiliyor diðer arkadaþlarýný merak ediyor
Meraba. Ben Aynur Bakýr. 1984 mezunuyum. Gerçi ben bütün arkadaþlarýmla görüþüyorum. Bizim güçlü bir baðýmýz varmýþ demekki. Ben Antaep 'te yaþýyorum. Öðretmenim.Ayný zamanda burada yaþayan öðretmenlerimizde var. Zaman zaman onlarla da görüþüyoruz. Herkese selamler