gerçekten organizasyon mükemmeldi .Emeði geçenlere teþekkürler.
gerçekten organizasyon mükemmeldi .Emeði geçenlere teþekkürler.
Ýftar soframýzý hazýrlama hususnda hiç bir fedakarlýktan kaçýnmayan DERVÝÞ kardeþime sonsuz teþekkürler.sofrasý hep bereketli olsun inþallah.
Teþekkürler sevgili gökhan.Aslýnda telefonla katýlacaktým amma oruç yorunca dalmýþým sonrada sitenin müzmün bekarlarý olarak subutay,siz,cengiz ibo ve diger arkadaþlar aradýnýz herkese ayrýayrý selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ýftar yemek ve toplantýmýz tek kelimeyle muhteþemdi. Deðerli adminimiz baþta olmak üzere, bu geceyi tertipleyen Derviþ Dörtbudak ve aþçýlarýna buradan bir kez daha teþekkür ediyorum. O gece her þeyi ile çok güzeldi. www.nizip.com site üyelerinin ayný çatý altýnda olmalarý ve bu geceye özel sohbet toplantýmýz görmeye deðerdi. Toplantýmýzda, dostluðun, kardeþliðin ve arkadaþlýðýn en güzel örneði sergilendi. Sitede tanýdýðým ama bir türlü yüzlerini göremediðim deðerli dostlarým Gökhan Dokuyucu, Fatih kardeþim, Hasan Hocam, Zekeriya hocam, subutay, miksam, Osman Alpaslan ve diðer ismini sayamadýðým kardeþlerimi bu vesile ile tanýmýþ oldum. Bu unutulmaz gecede sizlerle bir arada olmak bana dünyalarý verselerdi bu kadar sevindirmezdi. Deðerli arkadaþlarým iyiki varsýnýz....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Ýftar toplantýsý gerçekten çok güzeldi. Özellikle Admin, Nizip.com yönetimi, Derviþ abim ve çalýþanlarýna emeklerinden dolayý teþekkür ederim.
Site yönetimi ve üyeleri ile bir arada olmak çok güzeldi. Ýnþallah site yönetimi ve üyeleri ile daha sýk bir araya gelme þansýmýz olur. saygýlarýmla.
gökhan valla 1 hafta sonra ordayým,artýk bir buluþma daha yaparsýnýz sen düzenlersin heralde bay bayan üyeler toplanýrýz inþallah,![]()
Üyelerin kendilerini tanýtýmý cok güzel oldu.okula yeni basladýgýmda ögretmenler sorardý.adýn soyadýn baban ne iþ yapar ne olmak istiyorsun vs gibi seyler...
Bizimkiside nick,ad-soyad, ne iþ yaparsýn,vs gibi![]()
Made Ýn NizipLi