Haklýsýn Müslüm abi
Yazýýkkk! Gençleri kazanalým derken birbirine düþüyorlar.
Özelliklede Mehmetoðuz kardeþim yanlýþ anlama ama senin yazmaman senin dahada hayrýna
Bu kadar derin konularý ve iyi niyetli agresif tavýrlarý daha farklý platformlarda deðerlendir. Malum burasý nizipcom ve yerel bir site..Ulusal forumlarda daha geniþ kitleleri aydýnlatma þansýn var.
Bu arada eline saðlýk ÇOÞKUN kardeþ.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
yine suçlu ben miyim? tartýþmayý yapana deðil yaptýrana bakarsanýz daha iyi olur.size bir tavsiyem önce açtýðým konuyu okuyun ve ardýndan bana yöneltilen haksýz eleþtirileri...
daha sonra özellikle mehmetoðuz deyin.bir de benim yazmamamý istemiþsiniz buna siz deðil ben karar veririm.ulusal platformlarda yaz tavsiyenize de belki platform deðil ama ben zaten haftada bir ulusal bir gazetede yazýyorum.
Konu mehmetoguz tarafýndan (12.08.08 Saat 09:50 ) deðiþtirilmiþtir.
O DAÐA BÝR KUÞ KONDU SONRADA UÇUP GÝTTÝ. BAKDA GÖR O DAÐDA EKSÝLME YADA FAZLALAÞMA VAR MI?...
Ben sana yazma demedim, yazmamak senin hayrýna dedim. Buda seni sevdiðim içindi
Neyseee, sen yazmaya devam et..........
Bu arada bu tür üye ve bu tür yazýlarla ne misyon kaldý nede vizyon
Dünya genelinde haftalýk televizyon izlenmesinde ülkemiz 4. sýrada bulunmakta,
bana kalýrsa eskiden olduðu gibi sadece TRT 1 olsa daha hayýrlý olur. kanaatindeyim.
Býrakýn Ailevi, kültürel ve sosyal programlarý Akþam iþ çýkýþý eve gittiðinizde olup bitenleri öðrenmek için haberleri açýyorsunuz. Bir haber uzatýldýkça uzatýlýyor. veya az sonra, Abartýlý yalan haberler, iki kanalýn söylediði bir biri ile çeliþiyor. zaten tarafsýz, doðru, güvenilir, tv anlayýþýda olmadýðýna göre bence hayatýnýza tv.ler yön vermesin......
dikkat ederseniz günlerden beri yazmýyorum bunun sebebi doðrularý yazmak suç oldu.
Saygý çerçevesi içinde söylenen sözler ve yazýlan yazýlara sitemizden kimse birþey demez arkadaþým.
Eðer ulusala yazýyorsan eleþtirileri kaldýran biri olmalýsýn.
Kalp kýrarak insan kazanýlmaz.
Söylediðiniz kanalý bende izlerim ve severim keþke tüm yelpazeye hitap eden kanallar verilse ancak bu bir tv þirketlerinin politikasýdýr.
Siz hala bu konuyumu tartýsýonuz abiler....Ben bu kanalýn fosil olduðunu düþünüyorum artýk....![]()
izledim kardeþim izledimmm rahat ol...Bi konu actýn biþe de sölenmior yaa...kýzmanada gerek yok bence...harbi yaa ben NRT'ini uydu yayýný yapmasýný istiyordum biþe demediniz bu konuda noldu...