Sayýn orhan çelik 4. Zeugma festivali ne zaman haberiniz vardýr þimdi yok sa yapmýyormusunuz
Sayýn orhan çelik 4. Zeugma festivali ne zaman haberiniz vardýr þimdi yok sa yapmýyormusunuz
Allahýn izniyle bizde ordayýz
Saat 14:00 dan itibaren Belkýz mesire alanýnda buluþuyoruz. Erken gidenler yeni gelenleri karþýlasýnlar lütfen.
Saat 14:00 dan itibaren aracý olanlar Osmanlý parkýna uðrarlarsa gelecek arkadaþlarý alýp getiriler iyi olur.
Saat 16:00 gibi yemek yer ve daðýlmak isteyen arkadaþlarý yolcu ederiz. Kalanlarla çay ve meyan þerbetine devam![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Unutmadan Balcan saplayabileceklere özellikle ihtiyaç var
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
hepinize bol bolll neþeler iii eðlenceler dilerim...Aranýzda olmak isterdim...
bu sene maalesef gelemiyorum,
seneye inþallah.
herkese iyi eðlenceler dilerim
ressimleri beklerim çok bekletmeyin
selamlar,
ilker
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Arkadaþlar Yemekten baþka neler olacak bunlarýda yazalým...
Konunun baþýndan beri yemek yemek
toplantýlarýmýzýn amaçý tanýþmak ve site için faydalý kararlar almak deðil miydi?
Toplantýda Site hakkýnda olumlu kararlarda alalým.
Aktif çalýþan bir ekip kuralým artýk.
Toplantý Yemek yemek için yapýlmýyor bunu ilk baþta anlayalým.
Malesef bu sene de olamayacam, þimdiden çok güzel olacaðýný düþünüyorum.
Bunun yanýnda inþallah gökhan üstadýmýn da dediði gibi site açýsýndan da olumlu kararlar alýnýr...
Muhabbetiniz bol ola... selametle...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Gökhan sen merak etme çok þeyler konuþacaðýz.
Proðram saat 14.00 de baþlýyor. Gitmek isteyenler doðrudan mesire alanýna gidebilir.
Aracý olmayanlar öðleden sonra OSMANLI PARKI kafeteryasýnda buluþup araçlarla mesire alanýna gönderilecektir..Bu toplantýya özellikle yeni yüzleri bekliyoruz. Ayýp olur falan demeyin, çekinmeden gelebilirsiniz arkadaþlar.
Adminim yemek menüsünü ben yaklaþýk 100 kiþilik ayarladým..
Saat 17.00 de PATLICAN ÞÝÞ KEBAP - SALATA - AYRAN
Saat 20.00 de ÇÝÐ KÖFTE - NAR EKÞÝLÝ MARUL SALATASI - CACIK
Bu arada Üyelere ikram etmek için yöresel yemeklerimizden getirmek isteyen olursa getirsin.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Sayýn DerviþDörtbudak aktif olmayan üyelerde katýlabiliyormu bu toplantýya bizleri aydýnlatýrsanýz çok seviniriz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Sevgili arkadaþlar,
Birlikte planladýðýmýz 3 Aðustos yaz buluþmasý toplantýmýz bir çok üyemizin yoðun iþleri nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiþtir.Sanýrým 16 veya 23 Aðustos 2008 olabilir.Erteleme yoðun istek üzerine alýnmýþtýr.Bunu bir aksilik olarak görmemenizi diliyorum..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net