resimler çok güzel ellerine saglýk abi
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan yakalamýþsýn yine
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Allah razý olsun Orhan kardeþimden, tam Nizip aþýðý bir insan. Nerede güzel bir enstantane yakalasa anýnda resmini çekiyor. Bundan 50 yýl önce yaþamýþ Niziplilerden bir kaç tane böyle gönüllü kiþi çýksaydý eðer, bu gün müthiþ bir arþivimiz olacaktý. Keþke hepimiz Orhan Çelik gibi olsaydýk. Eðer bu gün 100,000 olan Nizipin nüfusun 1/4 adam baþý birer resim çekmiþ olsa hesabý kitabý belli. Yada evlerimizde olan siyah beyaz nostaljik resimlerden birer tane siteye eklemiþ olsak en az 50,000'in üzerinde dev resim arþivimiz olur. Deðerli Orhan kardeþim, ellerine vede emeðine saðlýk, senden yeni resimlerin devamýný bekliyoruz...
Konu nizip27700 tarafýndan (05.05.08 Saat 20:33 ) deðiþtirilmiþtir.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Estaðfrullah Abdurrahman abi,inan bende sizin yazýlarýnýzý zevkle takip ediyorum. Ayrýca sizinle tanýþmak benim için çok büyük bir þeref oldu,buna inanýn.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
süper görüntüler nizibe gelip göremesekte resimlerin sayesinde kendimi nizipte hissediyorum
çok güzel resimler bunlar orhan bey, sizmi çektiniz?
Þahadete talibim.Þehitliði rütbe ve þeref kabul ediyorum...
feyyaz kardeþ
Fotoðraf Galeri
de nizip ve butun koylerle ýlgýlý bulmak istediðin yerlerýn hepsýnýn resmý var bak bence
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
öncelikle bu forumu hazýrlaysn orhan abi teþþekir ederiz eline saglýk çok güzel olmuþ
Resimler çok güzelde Orhan kardeþim o balona binmekten korkmadýnmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Abi bu fotolarý ben çekmedim,çektirdim diyeceðime çektim diye yazmýþým üstte,pardon.![]()
Ben kimim..?