ya ýyýký yazdýnýz bunu beným kardesým sacýna jole surmeden cýkmaz dý dýsarýsu aralar derslerý yogunda yapmýyo bu yazýyý ona okutucam belký bý daha surmez
ya ýyýký yazdýnýz bunu beným kardesým sacýna jole surmeden cýkmaz dý dýsarýsu aralar derslerý yogunda yapmýyo bu yazýyý ona okutucam belký bý daha surmez
Limontuzu deðil de gerçek limon suyu ya da papatya suyu saçlarý çok iyi donduruyor. Gerçi yazýn limon suyu kullandýnýz mý tepenizden sinekler eksik olmuyor.Ben ilk önce jöle kullanýyordum. Saçlar bir iki dökülmeye baþlayýnca limon suyuna döndüm. Þimdilerde ise 7/24 kullanýyorum. Yeþil þiþeyi tavsiye ederim...
Nizip yeþil sabunu cilt için gerçekten çok faydalý, cildi parlatýyor, ciks oluyorsunuz(Beni tanýyanlar bilirler..). Ama ayný þeyi saçlar için söylemek imkansýz. Saç derisini çok fazla kuruttuðu için bilhassa gençlerde kepeðe yol açýyor...
bireysel emekli, sadece üye...
ben önceleri þampuan kullanýyordum ama 2 aydýr hataydan getirttiðim defne sabununu kullanýyorum tavsiye ederim saçý parlatýyor ayrýca dökme felanda yokk.. %80 defne hemen köpürüyor .. jole içiinde doðal bir tavsiye limon suyu sürün..![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
jöleyi sadece saclarýnýzýn uclarýna sürdüðünüzde yani köklere sürmediðiniz sürece sorun yok sacý en mahveden seyler ilk sýrada boya fön sonra jöle sampuanlardada kimyevi maddeler olabiliyo oyüzden aslýnda doðal olmasýna dikkat etmek lazým bide yumurta felan sürüyolarmýs daha hiç yapmadým yapcam ama üseniyorum))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Kim ne yaparsa yapsýn boþ dökülecek saç kafada durmaz
uzmanlara göre günde 100 tel dökülmesi normalmiþ
zamanýnda birçok þey yaptým ama yinede kel olma yolunda ilerliyorum..
ama üzülmüyorum çünkü öldükten sonra ilk dökülen þeyler saçlarýmýz imiþ ha bir gün önce ha mezarda ne fark eder ki !!!
bizi bilgilendirdiðin icin tskr ederim gökhan abi uyarýlarýný dýkkate alýcam![]()
Bence sen saçlarýnýn dökülmesine bir çözüm bulamadýn kendini avutuyorsun![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben çocukken çok 3 numaraya vurdum saçýmýOndandýr
Hüseyin Nihal ATSIZ
Dayýlarýn kel zaar![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
..babam kel deðil bir dayým var oda kel deðil dedem azcýk kelmiþ belki ona çekmiþtir..
![]()