baþak kardeþ tþk ederim sizlerde afiyet þeker olsun
Allah Allah Ben Bunuda Bilmiyorum Demekki Memleketten Bu Kadar Ayrý Kalýnca Bir þeyler Unutuluyormuþ.ellerine Saglýk Kardeþim
Baþak teþekkürler. Ben bir kere gördüm hayatýmda (Ama yemek nasip olmadý). Benim gördüðümde çekirdekleri çýkarmamýþlardý. Aynen patlýcan kebabý gibi yeni dünyayý aralarýna birer parça kýyma ekleyerek þiþe saplamýþlardý. Annenin yaptýðý þekilde yeni dünyalar þiþde durur mu denemek lazým.
Arkadaþlar, hafta sonu buyrun gelin hep birlikte deneyelim.![]()
bireysel emekli, sadece üye...
mehmet gül abi bende size tþk ederim memleketten uzaksanýz siteden uzak kalmayýn nizip yemeklerini unutmazsýnýz abi saygýlarýmla
subutay abi bende size tþk ederim anneme sordum mangalda piþerkende yenidünyanýn çekirdekleri çýkarýlacakmýþ ayný þekilde þiþe saplanacakmýþ.afiyet olsun saygýlarýmla
subutay abi yenidünya kebabý köþeli þiþlede yapýlýrmýþ þimdiden afiyet olsun inþ.beðenirsiniz
ben yenidünyayý yeni dünya olarak yemek istiyorum kebabýný boþverin ama yinede elinize saðlýk...
çok marifetli bi anne ellerine salýk yiyenede afiyet olsun artýk bizede buradan bakýp iç çekmek kalýyo![]()