gece yýldýzý bende size yorumunuz için tþk ederim bu arada siteye hoþgeldiniz
admin abi dün bizdede altarnatif yemek patlican kebabýydý valla ikiside güzel olmuþtu anneme tþk ederim saygýlarýmla
yasmin ablacým bende size tþk ederim saolun
gece yýldýzý bende size yorumunuz için tþk ederim bu arada siteye hoþgeldiniz
admin abi dün bizdede altarnatif yemek patlican kebabýydý valla ikiside güzel olmuþtu anneme tþk ederim saygýlarýmla
yasmin ablacým bende size tþk ederim saolun
fevzi abi bende tþk ederim saolun
hakan abicim bende size tþk ederim saygýlarýmla
saidecim tþk ederim yaza yemek kýsmet olur inþ.
miksam sen nasýl niziplisin bu yemeðin kýsa sürede bi tadýna bakta yorumunu alalým
fatih amca bende size tþk ederim saolun saygýlarýmla
efsanecim bende sana tþk ederim yaza yeriz inþ.
hakan abicim toplantý için iyi bir fikir yenidünya kebabýný hiç yememiþ olanlar için iyi bir fýrsat saygýlarýmla
Sevgili Baþak,çocukluðumuzun vazgeçilmezleri arasýnda olan bir kebabý yazmýþsýn.Tabii mevsimsel bir kebaptýr,yalnýz yenidünya kebabýný genellikle babam yapardý.Ahhhh Kavaklýk'ýn aðzý olsa da konuþsa....Teþekkürler Baþak,beni eski günlere götürdün
Fukara kuru ekmek yerse kebap yedim diyormuþ,
Ekmeðin arasýna soðaný dometesi salatalýðý koyguðu zamanda sebzeli kebap yedim dermiþ.
Hele fukara bu kebabý yerse neler demez neler. Denemeye deðer ama nerde bunu yapacak hünerli eller.
tam bende yorum yazýymdýyordum.cunku goruntu muhtesem ama admýn abýnýn yorumu o kadar guzel olmuský.hele sonundaký yanýnda alternatýf bulundurma kýsmý cok hos.
vedat abi bende size tþk ederim saolun saygýlarýmla
coþkun abi yenidünyanýn zamaný geçmeden inþ.bu kebaptan yemek sizede kýsmet olur
nizip imizin yöresel yemeklerini tanýtmak için konularý açýyorum hakkýnýzý helal edin saygýlarýmla
gökhan abi babam yenidünya kebabý için hiç olmazsa insanýn hayatýnda bir defa yemesi gereken yemektir diyor saygýlarýmla
Baþakcýðým,Annenizin ellerine saðlýk.sizler de olmasanýz bu güzelliklerden haberimiz olmayacak.iyiki varsýnýz.
Ýnþallah bir ara üþenmezsek deneriz, yiyenlere afiyet olsun.
Biz denedik.Doðrusu denemeye deðer diyorum.Tabiki,herkesin damak tadý baþka ama,ben þunu söyleyebilirim:beðendim.Teþekkürler baþak ve Annesi...
Baþakcým,teþekkür ederim.Bence yenidünya kebabý tadýmlýk daha güzeldamak zevki tartýþýlmaz...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Baþak kardeþ,annenizin ve sizin ellerinize saðlýk,kebap iþtah açýcý gözüküyor.Babam dün burada yemeði görmüþ,bugün evde yapýldý.Nizip yemeklerini tanýttýðýnýz için saolun,teþekkürler.
Konu yuksel_fb tarafýndan (11.05.08 Saat 09:58 ) deðiþtirilmiþtir.