mehmet abi size tþk ederim nizip.com dergisinde bir sayfam olmasýný çok istemiþtim ailemden izin alamadým
yasmin abla çok tþk ler saolun
fatih amca çok tþk ederim saolun saygýlarýmla
miksam tþk ler annemde aynýsýný söylüyor aminnnnnn
mehmet abi size tþk ederim nizip.com dergisinde bir sayfam olmasýný çok istemiþtim ailemden izin alamadým
yasmin abla çok tþk ler saolun
fatih amca çok tþk ederim saolun saygýlarýmla
miksam tþk ler annemde aynýsýný söylüyor aminnnnnn
baþak kardeþ bizde geçen hafta yedik,tadý olaðanüstü resimde mükemmel görünüyor ellerinize saðlýk teþekkürler
basak kardeþim bu yemeði yapmak zor yav kolay tarifler olsun,annenizin ve sizin ellerinize saðlýk
BACIM TEÞEKKÜR ETTÝM PAYLAÞIM ÝÇÝN
ANNENÝNDE ELLERÝNE SAÐLIKKKK
sen YAPTA YÝYELÝM ACIK
GELDÝÐÝNDE![]()
fevzi abicim bende tþk ederim ben bu yemeði yapamam zormesela yaðlý köfte yapabilirim
[/quote]
yaza yapacaksýn tabii ki köfte![]()
Baþakcým teþekkür ederim.Tadýda,ismide güzel bir yemek...![]()
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
vallahi harika.baþak emeðine saðlýk.hem memleket dýþýndasýnýz.hemde bu kadar tariflere sadýk kalýyor annen. tariflerinizin hepside tam nizip usulu. helal olsun
Konu goknurnizip tarafýndan (18.12.08 Saat 14:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Nerden çýkardýnýz þimdi bu þiveydizi aklýma getirdiniz þimdi kim yapacak bizde bunu yapabilecek kimse kalmadý, Baþak kardeþim, bu akþam nohutlarý ýslatýyorum ,yarýn tarifine göre yapmaya çalýþacaðým ,benim haným hiç anlamaz ama belki ben beceririm ama þu zahfuru nerden bulacaðým bilmiyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi,zahvuru baharatçýlardan bulabilirsiniz safran ismiyle.þiveydis için taze soðan ve sarýmsak gerekiyor.taze sarýmsak bulamazsanýz pýrasa ilede yapýlýrmýþ. saygýlarýmla
Az önce aradým benim marketi taze sarýmsaðý ayýrttýrdým bile.Zahvuruda eve giderken Güngörenden alacaðým. Bakalým becerebilecekmiyiz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi,þiveydis yemeðini yaptýnýzmý yemek hakkýndaki yorumlarýnýzý alamadýk