Nizip Comda yeri geldiðince bahsi geçen ve Nizip'imizin için gerçekten önemi had safhada olan yerine ulaþmayan çaðrýlarýmýzý yeniden hatýrlatayým dedim.Öz be öz Nizipli ve Nizip'i seven biri olarak. Seni seviyorum be Nizip. Ama bu çaðrýlarýmýz yerine ulaþýr ve Nizipte bunlar yapýlýrsa seni dahada bir baþka seveceðim..
1-Trafik Iþýklarý (1989 yýlýnda monte oldu yerlerine. 1991 yýlýna kadar çalýþtý kýsmen. Sonrasýnda ben þahsým çalýþtýðýný görmedim, yýl 2007 acaba bir gören varmý?
2-Nizipteki Ekmek Fýrýnlarý (Halen fýrýnlarýmýzýn düzensizlikleri ile ilgili konular açýlmaya devam ediyor)
3-Otoban Kavþaklarý (Haftanýn bir kaç günü kazaya sebep olmakta ve hatta ölümler yaþanmaktadýr.Zaatalimde bir defa bu gibi bir kaza atlattým)
4-Nizip giriþinin halen köy gibi olmasý (E-90 tarafýndan Nizip'e Duple yol yapýlmamasý)en küçük kasabanýn giriþ ve çýkýþýnda bile duple yol var, yol ikiye ayrýlýyor.Mesela en yakýn örnek Arýl kasabasý
5-Karkamýþ yol çatý(Kazalara sebebiiyet vermektedir)
6-Meslek yüksek okuluna yurt yapýlmamasý(Öðrenciler kalacak yer sýkýntýsý çekmekte ve ev sahipleri öðrencilere evlerini kiralamak istememektedirler.
7-E-90 Nizip sanayi kavþaðý(Kazalara sebebiyet vermektedir)
8-Nizip çayýnýn pislik içinde olmasý (Çevre felekatine sebep olmaktadýr.Bu çevre hepimizindir)
9-Gençlik Merkezi Olmayýþý (Halen bununla da ilgili bir konu Nizip Com sayfalarýnda yerini almaktadýr)
Daha vs vs... þimdilik aklýma gelenler bunlar..
Tabi bu arada yerine ulaþan çaðrýlarýmýzda var bunlarýda bir dahaki seferde baþka bir konuda sizlerle paylaþacaðým
Ýþte Nizibimizin en önemli sorunlarýný yeniden gündeme taþýmakla Nizibimize yararlý olabileceðimiz kanýsýndayým iþallah yetkili mercilerinde bu sorunlarla canla baþla çalýþacaðýna yürekten inanýyorum.
Lütfen sizlerde paylaþýn; Nizibimizin içinde bulunduðu sorunlarý, yeniden.