Valla Ben Yagli Kofteyi Tercih Ederim Herr Gun Olsun Hergun Yerim Vallahi Yagli Kofte![]()
Valla Ben Yagli Kofteyi Tercih Ederim Herr Gun Olsun Hergun Yerim Vallahi Yagli Kofte![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Ellerinize ve emeðinize saðlýk.Sizde bunu yediðim zaman bayýldýðýmý biliyorsunuz,anlatmama gerek yok,birdaha yaptýðýnýzda benide unutmayýn sakýn haaaaa
herþeyi bilmene gerek yok,haddini bil yeter
incilay sen hiç merak etme unutmayýz yakýnda seni nüfüsumuzada alacaðýz.bizden sana sevgiler
nüfusunuza alýrsanýz sewinirim.Bende evin büyük kýzý olurum![]()
off caným çekti be olsada yesek![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Mercimekli köfteyi artýk herkes yapabiliyor ama þu pancar ekþisini neredeyse unutacaðýz, baþaðýn tarifini vereceðim bizimkilere yapsýnlar, mercimekli köftenin yanýnda iyi gider.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi bugün bizim menüde mercimekli köfte vardý.yinede bizim yöremizin köftesi daha güzel oluyor.buradakiler mercimekli köfteyi salçasýz ve kimyonlu yapýyorlar.bence hiç güzel olmuyor.
sizin oradakiler ; agzinin tadini bilseler burunlarinin yanina bakkal dükkani acarlar abisi)
iyi oldu bu konuyu güncellemen) sagolasin
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
mercimekli köftenin tadý kýþýn çýkar,baþakcýðýmýn anneside buralarda olduðu için bizi o tatdan mahrum býrakmaz,onun iki eline iki kahve vereyim kendilerine sonsuz teþekkür ederim.Allah sofrasýndan Halil Ýbrahim bereketini eksik etmesin inþallah.
Hala yiyemedik mecmekli köfte ve pancar eþkisini.
Yahu öðlen öðlen aðzýmýz suyu aktý ha.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Mahmut yenge yapabilirmi pancar eþkisini, yapabilirse gelirken getirsene.