Ay Ben Yerim Bu Sirin Seyi Masallah Ne Kadar Tatli Birseysin Sen Oyle Allahim Nazarlardan Korusun Bahtini Acik Etsin Ins
Ay Ben Yerim Bu Sirin Seyi Masallah Ne Kadar Tatli Birseysin Sen Oyle Allahim Nazarlardan Korusun Bahtini Acik Etsin Ins
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
amin hocam zorlu ve güzel bir yolculuk vallahi hocam benim eþimde iþ için 6 da kalkýyodu. o yüzden bebek agladýgý zaman yastýgýný yorganýný alýr diyer odaya geçerdi uyutmazdý yaramaz, dayanamaz geri gelir susuturmaya çalýþýrdýk bu sefer uykusunu alamazdý, kaç kere bu yüzden iþe geç kalmýþtýr![]()
inþallah ben iþe geç kalmam.zira sabahlarý bütün nizip beni bekliyor.
sizin iþiniz daha zor baþka iþler bekler ama sizinki asla,allah yardýmcýnýz olsun.
40'ý çýksýn büyük ölçüde rahatlarsýnýz hocam,genelde her bebek düzene giriyo,bizimki akþamlarý 11 de yatardý taki sabah 9 -10 kadar uyurdu, buseferde korktuk ya çocuk niye bu kadar uyuyo, açlýktan ölürse diye bizimkide cahillik iþte doktotuna söyledik uyandýrsakmý diye doktor gülerek,daha ne istiyosunuz size piyango vurmuþ,kimseyede söylemeyin nazar deger dedi vallahi halende öyle hasta olmadýgý sürece gece uyanmaz inþallah sizinkide öyle olur.
Hocam bebeðimizin adý ne, yoksa yazdýnýzda benmi gözdenkaçýrdým...tekrar hayýrlý olsun
Esera ablam konu baþýnda yazmýþtý zaten.Ahmet hakan diye.Mevlam razý olsun.
hayýrlý olsun hasan hocam valla cok sevýndým uzun omurler versýn rabbým
aaaa gerçekten biz neden unuttuk çukulata meselesini
hasan hocam siz adminin dükkanýna býrakýn biz ordan alalým![]()