ANADOLU KÜLTÜRPARK! Tabi buraya bir tiyatro - konsersalonu ve Anfi tiyatro da yapmayý düþündü mü belediye projede bilmiyorum. Ama yoksa ve konulabiliyorsa lütfen konulsun.
ANADOLU KÜLTÜRPARK! Tabi buraya bir tiyatro - konsersalonu ve Anfi tiyatro da yapmayý düþündü mü belediye projede bilmiyorum. Ama yoksa ve konulabiliyorsa lütfen konulsun.
"quote" arkadaþ hazýr belediye salonu dolmazken maþallah uçmuþsun.... ha bunlar yapýlmasýn deðil ileride elbet faydasý olacak ama kýsa vadede büyük adýmlar atacak yatýrýmlar olmasý daha iyi olur derim saygýlar...
babayigit demiþki:
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
<h1 AK PARK - GENÇLÝK PARKI- ZEYTÝN PARK- FISTIK PARK-
MÝLENYUM PARK- PARKNÝZÝP- KÜLTÜRPARK- GEZÝPARK-
</h1
SAYIN ORHAN ÇELÝK.... BU SÝTEDE TEKLÝF EDÝLEN ÝSÝMLERE BÝDE UFAK ÖDÜL KOYSAYDINIZ HEM TEÞVÝK HEM GÖRÜÞ HEM KAVRAM DAHA DA ÇOK OLABÝLÝR.... TABÝÝ BENÝMKÝDE BÝ TEKLÝF ÝÞTE...
YANÝ HANGÝ ÝSÝM KABUL EDÝLMÝÞSE O ÝSÝMÝ KEÞF EDEN ARKADAÞA UFAK BÝ ÖDÜL... ARKADAÞLAR SÝZCEDE UYARMI... SAYGILARIMLA.
EVET ÞU ANDAN ÝTÝBAREN KATILIMCI SAYISININ ÇOÐALTILMASI ÝÇÝN
BURANIN HAREKET GÖRMESÝÝÇÝN ÖDÜL KONMALI
AYRICA BU ÝSÝMLER DERLENÝP LÝSTE HALÝNE GELMELÝ
SONRA BUNLAR OYLANMALI OYLAMA AYNI ÝSÝM SAHISLAR 1 ER DEFA OY KULLANMALI MÜKERRER OY OLMAMALI
BEN FÝKRÝMDE ISRAR EDÝYORUM
DURUMCU EMMÝ PARKI
VEYA
MEHMET CANKESEN PARKI
OLMASINI ÝSTÝYORUM
SELAMLAR
SUAT SABUNCU
suat sabuncu
SAYGIDEÐER ABCÝM BÖYLE HASAS BÝR KONUDA VATANDAÞIN FÝKRÝNÝ SORULMASÝ BÝL ÇOK BÜYÜK BÝR ÖDÜL BENCE BUNDAN DAHA BÜYÜK BÝR HEDÝYE OLAMZ DÝYE DÜÞÜNÜYORUM ÖTE YANDAN GERÇEKTEN NÝZÝP ÝMÝZ TAÞIYAN VE TANITAN BELKIZ VEYA ZEUGMA ÝSMLERÝ BENCE KASÝNLÝKLE KULLANILMALIDIR
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ýnanýn benimde aklýmdan geçmiyor deðil ? Kimin teklif ettiði isim kabul görülürse,bizde kendi çapýmýzda gönül hoþluðu olsun diye çam sakýzý çoban armaðaný bir hediye veririz. Hadi hayýrlýsý....
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
<h1 Orhan bey ,
bana isabet olursa hediye,bizim sakýz satan kýza verecem.sevgiler
osmanlý parký mý?
</h1
BELKIZ KÜLTÜR PARK VEYZ ZEUGMA GENÇLÝK PARK
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Benim fikrimde þu ; bu parka öyle bir isim vermemiz lazým ki bundan sonra gelecek belediye yönetimleri bu ismi deðiþtirmeye cesaret edemesin onun içinde bence Nizip Belediyesinin ilk belediye reislerinden bir kaçýnýn ismini zikredebiliriz , ama benim bugünün þartlarýnda gönlümden geçen tabii ki ZEUGMA KÜLTÜR PARKI VEYA ZEUGMA NÝZÝP KÜLTÜR PARKI , hani BURSA da da varya KÜLTÜR PARKI onun gibi ancak, bu ZEUGMA KÜLTÜR PARKI ný bundan sonraki gelecek ilk Belediye hemen deðiþtirir veya orasýna burasýna bir kaç kanepe falan atar bazý þahýslar yardým etti derler adýný anamýzýn babamýzýn adýný yapalým derler bir de bakarsýnýz ki bu güzelim olacak olan eser þak diye falanca filanca oðlu kýzý bilmem ne parký olur gider, ÇOK YAKIN zamanda NÝZÝP LÝSESÝ örneðinde yaþadýk bunu, onun için benim önerim ilk belediye reislerimizinden hangisinin adý olursa olsun uygun hiç kimsede bunu deðiþtirmeye cesaret edemez.
MESELA HABEÞ EFENDÝ PARKI , AVNÝ UYGU PARKI vb gibi.
Saðlýcakla Kalýn
makin
Edited by - makin02 on 24/05/2006 23:24:42
makin
Kanuni sultan süleyman parký olsun,ileride baþkalrý deðiþtirmeye kalkarlarsa Nizip.com da kendilerini rezil ederim.. Yeterki dediðim olsun..Bu vesile ile Kanuni sultan süleyman dedemize selam olsun diyorum...
Ýnsanlarýn çirkefle boðuþtuðu þu asýrda kendisine çok ihtiyaç duyuyoruz veya onun soyundan gelecek birine...
Edited by - Huzeyfe on 24/05/2006 23:32:41
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
istanbulda tüm hemþerilerime selam olsun nizibe yakýþan birtek isim var oda büyük osmanlý parký çünkü 600 yýllýk bir devri büyük osmanlý parký yakýþýr bugünkü ve yarýndan sonra gelecek olan hükümetin de degiþtiremiyecegi bir isim olup bugünün çocuklarý yarýnýn büyükleri olup bu büyük osmanlý parkýný onlarýnda koruyacagý bir isim,olmasý taraftarýyým,ilgililre saygýlar sunarým,
Bence;
ZEUGMA GENÇLÝK VE KÜLTÜR PARKI
olmalý.saygýlar.
Dostlar,
Yeni yeni fikirler çýkarsa daha uygun olacaðý kanaatindeyim.
Hep ayný isimler etrafýnda dolaþýð durmak yerine yeni isimler arayýþýna devam edlim lütfen.
Selamlar Saygýlar
ARKADAÞLAR HEP AYNI ÞEYLERÝ YAZMAYA GEREK YOK. SAYIN ADMÝNDEN RÝCAM EGER MÜMKÜNSE ÝSÝM ANKETÝ YAPABÝLÝR. YANÝ HEM YENÝ ÝSÝM EKLENEBÝLÝR HEMDE VAR OLAN ÝSÝMLERE OY KULLANILADA BÝLÝR. SANIRIM MECLÝSTE OYLAMADAN ÇIKAN KARARA GÖRE BÝ KARA ALIR KANAATÝNDEYÝM. SÝZCEDE ÖYLEMÝ SAYIN ORHAN ÇELÝK.... .