ya sen cocugun eline motor ver ondan sonra utanmadan bide millet vekili falan arattýr ya bu kadar yüzsuzler insanlar anlamýyorum... ben bu kisileri walla abi ya.. ayýp bi kere... bunlar yaa
hayýrlýsý olsun..
Ýlçemizde, Emniyet müdürlüðünün motorsikletlere yönelik uygulamasý var.Bu uygulamalarý takdirle karþýlýyorum.Herkes uygulamalar sert diye bilir,fakat biz bunu hak ettik( adam gibi motora binmeyenlerin yüzünden)
Bu gidiþle ilçede motrsiklet kalmayacak.Nizipte motoru olanlarýn çoðununda arabasý var ve millet motorsiklete binmeyip arabalara yönelecek.
Zaten berbat olan trafik dahada kilitlenecek Bakalým sonuçnasýl olacak.
Sonuç yine iyi olur. Neden dersen motorsiklete büyük bir çoðunluðun hangi amaçla bindiðini ben anlayamýyorum. Trafiðin yoðun olduðu yerlerde ön kaldýrmalar, insaný rahatsýz eden korna sesleri, eksozu kamyon ekzozuna dönmüþ motorlar 2 gündür kafamýz sakin, adam motora binmiyor adeta motorla güreþiyor. Zaten bu çin malý motorlarda çeþitli markalarla nizibi motor çöplüðüne çevirdi.
Ýlk defa bir emniyet müdürünü bu kadar kararlý ve çalýþkan gördüm.Sadece yoldan geçenleri deðil ayný zamanda akþamlarýda çalýþýp,kaldýrým önündeki motorsikletleride kontrol edip alýp götürüyor.Ýnþallah bu iþ halolacak.Bir vatandaþ olarak hizmetlerinizin arkasýndayým sayýn müdürüm...
Bir motor sürücüsü olarak ehliyetim olmadýðýndan dolayý motora binmiyorum. Yapýlan uygulamayý sonuna kadar destekliyorum. Çünkü býrakýn tarfiðe çýkmayý kaldýramda hatta evimizde bile otururken kendini bilmez bazý gençlerin nasýl bir hýzla, dikkatsizce ve de saygýsýzca motor kullandýðýna herkes þahittir.
Siyasilerinaranmasý mevzuu ise tam bir çaresizlik. Sen al tedbirini kimseye muhtaç olma. Bu kadar basit.
bir cvp ta benden bende motorsiklet kullanýyorum ve biraz önce ehliyet icin kayýt yaptýrdým belkide bu olmasa benim ehliyet sevdam devam edecekti hehe.....herkese hayýrlý olsun....iþin ilginc yaný bana ehliyeti martta vereceklermiþ.....
mechullll
Sevgili Kuzen sen ki 7 sülalesi nakliyecilikle ve þöförlükle uðraþmýþ bir ailenin çocuðusun hatta büyük büyük dedemiz Nizip'te eþþekci baþýymýþ onun izni olmadan kimse yük taþýyamazmýþ þimdi kalmýþ arabam olursa direksiyon kursu alacaðým diyorsun bizde herkes doðuþtan þöfördür yav.
ARKDAÞLAR DÝKKAT ETTÝYSENÝZ NÝZÝP'TE ARTIK O KADAR FAZLA MOTOR GEZMÝYOR GEZENLERDE KASK TAKIYOLAR KALDIRIMLARDA OYLE PEK MOTOR KALMADI ESKÝSÝ GÝBÝ COK GUZEL BÝ DURUM YANÝ HELAL OLSUN EMNÝYET MÜDÜRMÜZE
inþ. tek motor bile kalmaz![]()
valla arkadaslar motor kalmasýn falan demeyin yarýn öbür gün motor kullanýcýlarý araba almaya kalkarsa nizipteki trafikten sikayet etmeyin sonra.
mechullll
bana kalýrsa nýzýpde ehliyetsiz ve plakasýz motorsiklet kalmaz ama kimsenin kask takacaðýný düþünmüyorum hep adminimizinde dediði gibi alay konusu olur...