BEN HALA ISRARIM DA DEVAM EDÝYORUM
SAYGILARIMLA.
BEN HALA ISRARIM DA DEVAM EDÝYORUM
SAYGILARIMLA.
suat sabuncu
bence en güzeli olarak BELKIS parký olsun bu isim hýç kullanýlmýyo hep zeugma deniliyo...
Duyarlýlýðýn içn çok teþekkür ederim ORHAN abi inþallah güzel NÝZÝP imizi daha ileri taþýyabilmemiz için bu da bir basamak olur dediðim gibi gençlik parký .egemenlik parký .vebelkýs parkýda çok güzel bir isim saygýlarýmla.
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
<p align="left" bece çok güzel bir uygulama yapmýþsýnýz... bu uygulamayý organize eden abimize çok teþekkür ederim..
keþeke hep Nizipte yapýlan yeniliklerin önerilerini burdan alasalar keþke herþey þu an olduðu gibi halka sorularak yapýlsa...
bence yapýlacak olan bu nacizade parkýn ismi:
"Title" NÝZÝP-ZEUGMA GENÇLÝK VE KÜLTÜR PARKI
olsun.. yapýlan bu parkýmýz tük Nizip halkýna hayýrlý olmasý temennisiyle...
bence belediyemiz kiliseye de el atmasý gerek.....
**%%%rEaLLiOn%%%%**<br>UNUTMA_GÜZELÝM_BÝRGÜN_SENDE_UNUTULURSUN
NÝZÝP GENÇLÝK PARKI, NÝZÝP KÜLTÜR PARKI, NÝZÝP BELKIS PARKI bunlar bence Nizip'e hitap eden
isimlerdir. saygýlarýmla,
OKUNU ATTIMI ÖLÜM, SIPERLER BOSUNA; O SATAFATLI YASAM VE PARA BOSUNA; GÖRDÜK BÜTÜN INSANLARIN IÇ YÜZÜNÜ, TEK GÜZEL SEY IYILIK,BASKA DÜSLER BOSUNA.
her geçen gün hýzla büyüyen, geliþen ve güzelleþen Nizip’imiz için bence çok önemli bir projedir bu.
ve de böylesi güzel bir proje için bence kiþi ismi deðil ulusal bir isim bulunmalýdýr.
bence bu parkýn adýzeugma kültür parký veya Niziplinin parkýolmalýdýr
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Orhan bey, yapýlan parkta oyun alaný veya spor yapmaya musait alanlar olmayacak mý? Bazý arkadaslarýmýz sanki bunlar olmayacakmýs gýbýsýnden yazýlar yazmýs. Aydýnlatýrsanýz (tekrar) sevýnýrým.
YA DAHA IYISINI YAP, YADA KEDI CIGER OYUNUNU OYNAMA...
...
http://www.kraloyun.com/oyunlar/resimler/cocukparki-son.jpg[/IMG]
Orhan abim biraz elinizi çabuk tutun semperim heyecanlanmaya baþladý...
Caný oynamak istemiþ...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
MANTIKLI DÜÞÜNLDÜÐ ZAMN GERÇEKTENDE BELKIZ KÜLTÜR PARKI VEYA ZEUGMA GENÇLÝK PARKI KULAÐA ÇOK HOÞ GELÝYOR
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
huzeyfe kardes.. Bizden çoktan geçti. Sizin gibi gençleri böyle parklarda oynarken görmek istiyoruz Ýnþallah oyun grublarýný da mavi yaparlar da senin zevkine uygun olur..
...
Haberg kardeþ. Ne yani sen ayda yýlda bir nizibe geliyorsun, sonrada nizibi begenmeyip gidiyor musun. Senin baska iþin yokmu. Eskilere takýlma haberg kardeþ. Yeniliklere acýk ol biraz. Hayat güzel, yaþamaya deger. Herseyý bu kadar dert etme yaw. Hele sakinleþ biraz.
Edited by - semper on 23/05/2006 12:47:13
...
önerdýgým isimi begendýgýnýz ýcýn cok tesekkur edrým.... .
BENCE BU PARKIN ISIMI ZEUGMA YESILLIK PARKI OLSUN SAYGILARIM LA HERSEY YESIL NIZIP ICIN
.
taytis_serif
lütfen siyasi içerikli bir isim olmasýn ve zaten isim var.ZEUGMA DAN DAHA ÝYÝ ÝSÝM OLMAZ.....BELKIZ ZEUGMA ismi Nizip için çok önemli.barajýn ismini kaptýrdýk bari zeugma yýkaptýrmayalým.NÝZÝBÝ TANITACAK DEGERLERE SAHÝP ÇIKILMALI.BIRAKIN KÜLTÜR,TARÝHSEL ÝSÝMLERÝ, ETRAFTA YETERÝNCE BU ÝSÝMLERDEN VAR.GEREK YOK.EN ÖNEMLÝ ÝSÝM BELKIZ ZEUGMA DIR.SABUN,ZEYTÝN,MERCÝMEK,FISTIK, BUNLARLA YETERLÝ OLMUYOR.NÝZÝB ÝLÇESÝNÝ TANITACAK ÝSÝMLLER FUTBOL TAKIMI(EN AZINDAN BÝR ÝKÝNCÝ LÝG TAKIMI),3-5 FAKÜLTELÝ KAMPÜSE SAHÝP ÜNÝVERSÝTE, VE EN ÖNEMLÝSÝ GEZÝLÝP GÖRÜLECEK TARÝHSEL MEKAN,BUDA ZEUGMADIR.SAHÝP ÇÝKALIM.NASILMI MERKEZDE ZEUGMAYI TANITAN FÝGÜR,ÝSÝMLER PARKLAR.
.............ÇOK ÖNEMLÝ BÝ NOKTADA STADYUMUN DÝBÝNDEKÝ HALISAHA,KAHVE.TEDAÞ BÝNASI,
BU YAPILARIN ORADAN KALKMASI LAZIM.BEN NÝZÝP DIÞINDAN BÝRÝ OLARAK NÝZÝPTEKÝ DEGÝÞÝKLÝKLERÝ DAHA ÝYÝ FARKEDÝYORUM.
LÜTFEN O YAPILARI ORADAN KALDIRIN
.
doktor bee321