Mavi şahin birnci kendi kendini kendi oyuyla seçtirdi.
Ödülünü aldı
Başkasına hediye diye dağıttı.
Fıkra gibi oldu.
Sen önce yazılanları oku görürsün.
Yazdırılabilir Görünüm
Mavi şahin birnci kendi kendini kendi oyuyla seçtirdi.
Ödülünü aldı
Başkasına hediye diye dağıttı.
Fıkra gibi oldu.
Sen önce yazılanları oku görürsün.
Ateistin biri ormanda dolaşırken, kendi kendine söyleniyordu...
Şu evrim ne güzel şey, ağaçlar, böcekler, kuşlar... derken ayının biri peşine takılmış.
Başlamış adamı kovalamaya...
Bir müddet sonra adam koşmaktan yorulup yavaşlamış. O sırada bunu farkeden ayı
tam pencesini kaldırıp sırtından vuracakken, adam korkudan "Tanrım Yardım et" diye seslenmiş.
O anda herşey donuvermiş. Gök yüzünden bir ses;
- sen bana inanmadın, varlıgımı yok saydın ve hep evrimi savundun.
Şimdi benden yardım istiyorsun. Yardım edilmeyi hak ediyor musun ?
- Tanrım bu saatten sonra senden yardım istemeye yüzüm yok. Hic olmassa peşimdeki ayıyı
müslüman yap der.
- Bak bu olabilir.
Bir süre sonra ses kesilir, peşindeki ayı pençesini çeker, ve ellerini açarak,
-Allah'ım senin verdigin rızık ile orucumu açıyorum...
İş Başvurusu ve Referansı
İddiaya göre, merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi'ndeki bir kamu bankası şubesine gelen bir kişi, banka şube müdürüyle görüşmek istedi. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Demir K. (28) şube müdürünün odasına alındı. "Ben kamu güvenliği teşkilatındanım. Beni Polat abim yolladı. Beni işe almanızı istiyor" diyen zanlı banka müdürü ve çalışanlarını şaşırttı. Odadan çıkartılan Demir K., elindeki pet şişede bulunan 1 buçuk litre benzini şubenin ortasında dökerek yangın çıkartmak istedi. Olay sırasında banka işlemlerini takip etmek için şubede bulunan 2 polis, zanlıyı kısa sürede etkisiz hale getirdi.
Sorgulamasında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin etkisinde kaldığını belirten Demir K. çıkarıldığı adliyede serbest bırakıldı.
Birecik'te işinden çıkarılan belediye çalışanını hatırlarsınız, Nematiye benzetmişti kendisini, Belediye binasını basıp ortalığı birbirine katmıştı.
BAŞKANLAR
ABD Başkanı , İngiltere Başbakanı ve Türkiye Başbakanı , bir gün, bir toplantıda bir araya gelmişler.
Tabii, 3 lider bir arada olur da, sormaz mı gazeteciler? Önce ABD Başkanına sormuşlar:
"ABD'de bir memur ne kadar parayla geçinir? Siz kaç para veriyorsunuz?" Cevap vermiş O da
"Valla ben, 2 bin dolar veririm. Bin doları ile geçinirler... Geri kalan bin doları ne yaparlar, nerede harcarlar, hiç sormam!"
Gazeteci, aynı soruyu İngiltere Başbakanına sormuş... O da cevap vermiş: "Ben, memuruma 3 bin sterlin veririm. Geçinmesi için 2 bin sterlin yeterli. Artan bin sterlini ne yapar, nerede harcarlar, beni hiç ilgilendirmez!"
Her ikisinden bu cevapları alan gazeteci, bu defa da Türkiye Başbakanına sormuş aynı soruyu:
"Türkiye'de bir memurun geçim standardı nedir? Kaç para ile geçinebilirler? Siz kaç para veriyorsunuz?"
Ne dese beğenirsiniz?
"Valla, Türkiye'de bir memurun geçinebilmesi için en az 2000 lira lâzım. Ama ben 1000 lira veriyorum!.. Geri kalan 1000 nereden bulurlar, nasıl geçinirler beni hiç ilgilendirmiyor!"
Osman çok gerçekçi bir fıkra ama memurlar seni arıyorlar haberin olsun bunlardan biride Mahmut, Bursadan binmiş vapura İstanbul'a geliyor.:D
Ataistler fıkrayı uydurana gülüyorlar.
Kadın sevgilisiyle birlikteyken kocasının eve girdiğini duyar.
- Çabuk! Köşeye geç ve bir heykel gibi davran.
Bu arada adamın her yerine bebek yağı sürer, üzerine de bebe pudrası serper.
- Sakın kımıldama ve heykelmişsin gibi davran! ...
- "Bu nedir, hayatım?" diye sorar kocası kapıdan girer girmez.
- O mu? Sadece bir heykel. Smith'ler yatak odaları için bir tane almışlardı. O kadar sevdim ki bir tane de ben ısmarladım...
O gece heykel hakkında konuşulmaz; hatta herkes yatana kadar. Gece saat iki gibi koca kalkar ve mutfağa gider, bir kaç dakika sonra da elinde bir sandviç ve bir bira ile geri döner.
- "Al bakalım" der, "bir şeyler ye. Ben 3 gün boyunca Smith'lerde idiyot gibi dikilirken kimse bana bir bardak su bile vermemişti."
Ferhat çok güldüm.
Ateist diye yazılır
Ataist değil.
Adam bilmiyor tabi
Mantık ta okumamış.
Türkçeside işte bele
Ate ile Ata yı birbirine karıştırmış
Bu da bir fıkra
Ama niyese gülemiyorum.