NTO Baþkaný Özyurt Gaziantep Heyeti Ýle TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu’nu Ziyaret Etti.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt gerçekleþen oda borsa seçimlerinin ardýndan Gaziantep’in tüm oda ve borsalarýn baþkanlarý ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu’nu ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliðine baðlý 365 oda borsa seçimleri devam ederken TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu seçimlerini tamamlayan oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamýnda kabul ediyor.
Türkiye genelinde TOBB'a baðlý 365 oda ve borsada Mayýs ayýnda baþlayan organ seçimleri Haziran ayýnýn sonuna kadar devam edecek. Seçimler sürerken, TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu, seçimlerini tamamlayan odalar ile borsalarýn, yeni yönetim kurulu üyelerini makamýnda kabul ediyor.
Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Tiryakioðlu, Gaziantep Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Selami MEMÝÞ, Gaziantep Sanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Adil Konukoðlu, Gaziantep Sanayi Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu, Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Eyüp Bartýk, Gaziantep Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Ali Yener, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Kemal Vural ve beraberlerindeki heyet Ankara’da Gaziantep’lilerin tek ses ve tek yürek olduðunu belirttiler.
Gerçekleþen ziyarette Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu tarafýndan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’a plaket taktim edildi.
Kaynak...