Nizip Şefkat Evi Derneği Yüzleri Güldürüyor
Nizip İlçesi Belkıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Taş, tarafından kurulan Şefkat Evi Derneği, yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.
İlçedeki ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım, kışlık giyecek, kömür, tıbbi malzeme, tedavi hizmeti ve erzak dağıtan dernek, hayırseverlerin de katkılarıyla yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.
Nizip Şevkat Evi Kurucu Başkanı ve Belkıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Taş, yaptığı açıklamada, yardım etmek isteyenler ile yardıma ihtiyacı olanlar arasında bir köprü vazifesi gördüklerini söyledi.
Kurulduğu günden bu yana kadar yardımları yüzlerce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını belirten Taş, şunları kaydetti:
Bağışçılarımızdan aldıkları gerek nakdi gerekse ayni yardımları ailelere ulaştırdıklarını yapılan yardımları ise hayır sahiplerine ayrıntılı bir şekilde bilgi verdiklerini söyledi. Hayırsever insanların bizlere güvenerek bağışlarını getirip, Yoksul ve ihtiyacı olanlara ulaşabilirsiniz demesi hepsinden çok daha güzel bir his. Hayırsever insanlarımıza bizlere duydukları bu güven için sonsuz teşekkür ediyorum.