Öğrencilerden “Bir Bağış Bir Umut Bir Çocuk” Kampanyası
Uğur Okulları Nizip Kampüsü İlkokulu 4/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri “Bir Bağış Bir Umut Bir Çocuk” isimli kampanya ile ihtiyaç sahibi yetim çocuklara yardım ellerini uzattılar.
Nizip’te faaliyet gösteren Uğur Okulları Nizip Kampüsü İlkokulu’nun 4/A sınıfı öğretmeni Cumali Canpolat ve öğrencileri tarafından “Bir Bağış Bir Umut Bir Çocuk” isimli yardım kampanyası düzenlendi. Düzenlenen yardım kampanyasında öğrenciler para toplayarak ihtiyaç sahibi yetim çocuklar için kışlık mont ve ayakkabı aldılar. Aldıkları giysileri ihtiyaç sahiplerine kendi elleriyle teslim eden öğrenciler yardımlaşma ve paylaşma duygusunu bizzat yaşadılar. Konuyla ilgili açıklamada bulunan 4/A sınıfı öğretmeni Cumali Canpolat “Öğrencilerimizle birlikte bu kampanyayı başlatarak okulumuzun ve sınıfımızın yetim çocuklara karşı duyarlı olmasını amaçladık. Bu kapsamda öğrencilerimiz arkadaşlarından, öğretmenlerinden ve ailelerinden para topladılar. Daha sonra toplanan parayla ihtiyaç sahibi yetim çocukları tespit ederek onlara kışlık mont ve ayakkabı alıp teslim ettik. Öğrencilerimle böyle bir yardım faaliyeti yaptığım için çok mutlu oldum. Katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım.” Açıklamalarında bulundu.
Düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Kampüs Müdürü Mustafa Gündoğdu ise: “Okul olarak bizler bu tür sosyal destek projeleri ve kampanyaları düzenleyerek öğrencilerimizin farkındalıklarını arttırmayı planlıyoruz. Öğrencilerimiz değerlerini bu şekilde yaşayarak hayatlarında pekiştirmiş oluyorlar. *Başta proje sahibi 4/A sınıfı *öğretmeni Cumali Canpolat’a ve öğrencilerine; bununla birlikte Kurucu Temsilcimiz Müslüm Çınar’a, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve personellerimize kısacası tüm Uğur Okulları ailesine şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı.