Nizip Ticaret Odası uyelerinin ve calışanlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitim faaliyetleri duzenlemeye devam ediyor.

Hazır Ambalajlı Mamulleri Piyasaya Surerken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Hazır Ambalajlı Mamullerle İlgili Yapılan Kontroller hakkında Nizip Ticaret Odası meclis toplantı salonunda eğitim semineri duzenlendi.

Seminerin acılış konuşmasını yapan NTO Yonetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odası olarak uyelerimizin ve calışanlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitim faaliyetlerimiz surekli devam etmektedir. dedi.

Sabuncular Meslek Grubunun talebi ile Ambalajlı urunlerin piyasaya surulmesi ve denetlenmesi konusunda duzenlenen seminerin faydalı olmasını dileyen NTO Başkan Yardımcısı Mahmut Polat sozlerini şu şekilde surdurdu: Pek cok alanda dunya standartlarına erişildiği ulkemizde, ambalajın onemi ile ambalajlamanın nasıl, nerede ve ne icin kullanılması gerektiği konusunda gerek sektor temsilcilerinin gerekse tuketicilerin bilinclendirilmesine yonelik duzenlediğimiz bu seminer ile standartlar hakkında yeterli bilgiye sahip olunması sağlanacağını belirtmek isterim. Seminerimize katkı sağlayan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Mudurluğu Temsilcilerine teşekkurlerimizi sunar, hepinizi şahsım ve Nizip Ticaret Odası'na saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Şeklinde konuştu.

Acılış konuşmasının ardından T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Gaziantep İl Mudurluğu nden Piyasa Gozetim Denetcisi İbrahim Ateş ve Reşit Gokoğlu katılımcılara birer sunum yaptı ve soruların cevaplanmasının ardından seminer son buldu.

Gercekleşen seminere Yonetim Kurulu uyeleri Osman Alpaslan, Mehmet Ali Karabacak ve odaya kayıtlı cok sayıda sanayici katıldı.