2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı'nda ihtiyaç olması halindeücretli öğretmen görevlendirmesi için müracaatlar 27 Ağustos 2012 Pazartesigünü itibariyle başladı.



Nizip Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Metin Kılıçparlar; ÜcretliÖğretmen Müracaatlarının 27 Ağustos,7 Eylül 2012 tarihleri arasında Nizip İlçeMilli Eğitim Müdürlüğüne yapılacağını belirtti.



Müracaat için adaylardan; "Başvuru Formu, Diploma ya dageçici Mezuniyet Belgesi, 2012 ya da 2012 KPSS Sonuç Belgesi ve erkek adaylariçin askerlik durumunu gösterir belge istendiğini ifade eden Kılıçparlar, başvuruformunun http//:Nizip.meb.gov.tr adresinden alınabileceğini belirtti.



Müracaatta öncelik sıralaması; "Öncelikle eğitim fakültesive pedagojik formasyonu olanlar,

Eğitim Fakültesi dışındaki okullardan mezun pedagojikformasyonu olmayanlar, Diğer fakülte mezunları, Açık öğretim Fakültesi OkulÖncesi ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programının 3. Ve 4. Sınıfı öğrencilerive son olarak Öğretmen ihtiyacının karşılanamaması durumunda ön lisansmezunlarının müracaatları kendi aralarında KPSS puan üstünlüğüne göre sıralamayapılacak, en geç 14 Eylül 2012 tarihinde http//:nizip.meb.gov.tr adresindeyayınlanacak.