********** kaçakçılığının önlenmesine yönelik uygulama yapan, Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri, önceki gece Gaziantep -Şanlıurfa Karayolu'nda yaptığı uygulamada Hazımoğlu Köyü yakınlarında durdurduğu ve Diyarbakır'dan İzmir'e gittiği öğrenilen bir Yolcu Otobüsünde arama yaptı. Yolcu Otobüsünün Bagajında yapılan aramada, bir valiz içerisinde peynir görüntüsü verilmiş ve koku yayılmasın diye üzerine Alüminyum Folyo ile sarılmış poşetlere gizlenmiş vaziyette 10 kilo gram maddesi ele geçirildi. a el koyan İlçe Jandarma Ekipleri, valizin sahibi olduğu tespit edilen ve yolcular arasında oturan 28 yaşındaki Kadri. A' adlı şâhısı olayla ilgili olarak gözaltına aldı.

Yolcu Otobüsünde yapılan kimlik sorgulamasında ise ayrıca, nitelikli yağma suçundan aranan Engin K. yine güvenlik güçlerince aranan Mehmet Ç. Adlı yolcularda Nizip Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Alüminyum Folyo İçerisinde Sevkıyatı yaptığı belirlenen Kadri A. ve yolcular arasında bulunan nitelikli yağma suçundan aranan Engin K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Nizip Kapalı Cezaevine gönderilirken, Mehmet Ç. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.