Özyurt koleji İlköğretim okulu 2008-2009 Eğitim-Öğretim sezonunda bir proje başarısı daha elde etti. Geçen sezon koordinatörlüğünü yaptığı A.B Eğitim projesini başarıyla tamamlayan Özyurt koleji bu sezon yeni bir Avrupa Birliği projesinin daha ulusal ajans tarafından kabul edilmesiyle başarısını tekrarladı.

Proje sorumlusu Hasan Karacan yaptığı açıklamada , öğretmen ve öğrencilerimizin özverili çalışması sonucu güzel bir proje hazırladıklarını Projeye İngiltere, Almanya , İsveç ve Danimarka dan Eğitim kurumlarının ortak olduğunu söyledi. Karacan ; amacımız okulumuz öğretmenlerinin Avrupa’daki farklı eğitim - öğretim kurumlarının değişik uygulamalarıyla bizim uygulamalarımızı karşılaştırıp alternatif eğitim programlarını geliştirmek , öğretmen ve öğrencilerimizi bu metotlardan istifade ettirerek daha başarılı olmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda Ocak ayının sonunda 10 öğretmenimiz İngiltere , Almanya , İsveç ve Danimarka’daki eğitim kurumlarını ziyaret ederek çalışmalarına başlayacaklardır. Avrupa ülkeleri ile diyalog sonucunun da kaliteyi artırmak ve başka bakış açıları kazanmayı hedeflediğimiz kadar onlara vereceğimiz güzellikler de olduğunu düsünüyoruz. dedi.

Özyurt Koleji Müdürü İ.Hakkı Akman konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,

Projenin Leanordo Da Vinci kapsamında gerçekleştiğini ve projenin konusunun ‘Alternatif Eğitim Metodlarının Uygulanıp Geliştirilmesi’ oldugunu söyledi. AKMAN; Özyurt kolejinin Avrupa Birliği Eğitim ve Kültür projelerine alışık olduğunu , proje çalışmalarının sadece bu alanda değil birçok alanda farklı ve orijinal projelere imza attığını söyleyerek, proje çalışmalarına katılıp gayret gösteren tüm öğretmen ve öğrencileri kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.



Devamı İçin Tıklayınız...