Nizip Ticaret Odasý, Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip Meslek Yuksekokulu iþbirliði ile 23-24-25 Aralýk 2015 tarihlerinde Gaziantep in duþman iþgalinden kurtuluþunun 94. Yýldonumu dolayýsýyla Kurtuluþ Etkinlikleri duzenlenecek.
Konu ile ilgili bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt þunlarý ifade etti. Dýþarýdan hicbir dýþ destek almadan, sadece kendi imkânlarýyla 11 ay boyunca kendini savunabilmiþ, o zamanlar 35000 nufuslu olmasýna raðmen 6317 þehit vermiþ, milli mucadelenin en þanlý, en þerefli, en onurlu bir þekilde yaþandýðý bir memleketin evlatlarý olarak, duþman iþgalinden kurtuluþumuzun 94. yýlýný buyuk bir onurla ve gururla kutluyoruz.
Etkinlikler kapsamýnda 23 Aralýk 2015 Carþamba gunu saat 13:30 da Gaziantep Universitesi Oðretim Uyesi Sayýn; Yard.Doc.Dr. Mehmet BÝCÝCÝ tarafýndan " Kullerinden Doðan Þehir Gaziantep " konulu konferans ve 24 Aralýk 2015 Perþembe gunu saat 14:00 da Gaziantep Universitesi Oðretim Uyesi Sayýn; Prof Dr. Hilmi BAYRAKTAR tarafýndan "Gaziantep Harbi" konulu konferans Nizip Ticaret Odasý toplantý salonunda duzenlenecektir.
Ayrýca 25 Aralýk 2015 Cuma gunu saat 18:30 da Turk Musikisi Devlet Konservatuarý tarafýndan Gazi M Antep isimli konser Nizip Ticaret Borsasý toplantý salonunda verilecektir.
Nizip Ticaret Odasý Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip Meslek Yuksekokulu iþbirliði ile duzenlenecek olan Kurtuluþ Etkinlikleri ne tum uyelerimizin ve halkýmýzýn katýlýmýný bekleriz.
Bu vesile ile Gaziantep savunmasýnda buyuk bir kahramanlýk gosteren gazi ve þehitlerimizi rahmet ve minnetle anar, tum hemþerilerimin duþman iþgalinden kurtuluþunun 94. yýlýný kutlarým þeklinde konuþtu.
![]()