Bu arada huzi güzel bir konu acmýssýn tebrik edrim bende artýk eskisi kadar sýk gelemiyorum.Dersler var dersler.......![]()
Bu arada huzi güzel bir konu acmýssýn tebrik edrim bende artýk eskisi kadar sýk gelemiyorum.Dersler var dersler.......![]()
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Kendini çok akýllý zannediyor aklý sýra milletle dalga geçtiðini düþünüyor garibim heralde pisikolojik desteðe ihtiyacý var bu huzeyfenin
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
yaw sende hep uçuyorsun da bir günde uçtuðunu görmedik yaws...
az kaldý huzeyfe senin kim olduðunu bulacaðým.
temmuzda "adli biliþim" kursuna gidiyom.
selamlar,
ilker
Ayyyyyyyy çok týrstým...ciddimisin...hahahahahahahahah....Gece yatmadan önce sütünü iç emi...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe burdayým sevgili kardeþim bir yere gittiðimiz yok.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
huzeyfe caným kardeþim...askerdeydim ama elimden geldiði kadarýyla siteye yazmaya çalýþýyordum...ama artýk bitti askerlik hep burdayým....
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
huzeyfe gene ucmaya baslamýssýn senýn kanadýn kýrýktý ama ne oldu?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Sevgili huzeyfe aslýnda kaybolmadýk buradayýz.Belki zamansýzlýk,belki üþengeçlik belki de baþka nedenler...
Her gün her an yazmasam da inan yazýlanlarý takip etmeye çalýþýyorum.Çünkü Sn. Erol Duran’ ýnda bahsettiði gibi “dostluk öyle kolay kurulmuyor ki”
Selamlar Saygýlar
DOSTLUK...
Dost dediðin yaren ile yoldaþtýr
Belki arkadaþtýr belki kardeþtir
Belki ana baba belki de eþtir
Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki
Dostluk yaren ile gönül baðýdýr
Dostluk duygularýn olgun çaðýdýr
Dostluk bir yemeðin belki yaðýdýr
Dostluk para ile alýp satýlmaz
Elinin tersiyle hemen itilmez
Dostluk bozulursa rahat yatýlmaz
Dost olmak özüyle belki barýþmak
Sevgiyle güvenle aþkla karýþmak
Kendine güvenmek belki konuþmak
Elemde kederde güzel þeylerde
Daðlarda þehir de belki köylerde
Yaþamýn sürdüðü her türlü yerde
Dostun olmaz ise yaþanmýyor ki
Dostlarýn yanýnda rahat edersin
Çok rahat konuþur her þeyi dersin
Dostluk çok önemli sen de bilirsin
onun ýsý sahnede kalmak abý sureklý populer nede huzeyfe
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sevgili Nizipcom üyeleri
uzun bir zamandýr bu sitede musaeken nikiyle yazdýðým yazýlara bu gün itibariyle son veriyorum.Zaman zaman bazý üyelerle polemiklerimiz,sürtüþmelerimiz olduysa da genelde düzeyli bir dil kulllandýðýma inanýyorum.Yine de musaeken olarak birilerini kýrdýysam özür diliyorum.Beni zaten üyelerin büyük bölümü tanýyor.
Gerekçeme gelince,neredeyse bir yýldýr bazý etkili ve yetkili zevattan üstü kapalý,iðneleyici,-bazen öðütleyici- mesajlar almaktayým.Yazdýðým yazýlar,yaptýðým yorumlar,her nasýlsa bazýlarýnda hoþnutsuzluða yol açýyor.Sizlere yansýtmasam da bu husus epeydir benimle birileri arasýnda bir sorun teþkil ediyor.Adminin günahý yok ha..baþka birilerinden bahsediyorum..
ikincisi,Nizipte yaptýðým pek çok sosyal faaliyetin nedense tadýný bir türlü alamadým.Yaptýðým her iþten sonra-takdir beklerken-adeta azar iþittim.Özellikle teatral zeminde ýsrarla sürdürdüðüm çabalarýn nesnel bir karþýlýðýný alamdýðým gibi,manevi ve moral desteði de yeterince hissedemedim.En son yazýp bin bir emekle hazýrladýðýmýz tek kiþilik oyunumuzun ve de sevgili oyuncumuzun baþýna gelenler,beni derinden yaraladý.
Ýþte bu duygularla ,sanal ortamda bir sembolik isim olarak kullandýðým musaeken ismi sanki bir uðursuzlýk gibi yakama yapýþtý durdu.Bazý mahfillerde hep musaeken ve günahlarý konuþuldu,durdu.Nihayet ben bu stresi daha fazla taþýmamak için musaeken'e veda ediyorum.
siteyi ve sizleri çok seviyorum...elbette takip etmeye devam edeceðim,baþarýsý için dua edeceðim.Hoþçakalýn
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>