yavvv fevzi sende mi yavvvv
ya bizde cene ne gezerrrrrr![]()
výr výr výr býdý býdý býdý çen çen çennnnnn![]()
sen ve mehmet siz görürsünüz, simdi ben sizle tek basina ugrasamam
yazin basak,naz,efsane,candy oldumu görürsünüz gününüzü![]()
muhahahahahaha siz ne diysinizzz yaffff
sizdeki çeneeee abowwwwwww býdý býdý býdý çen çen çen výr výr výr caf caf caffffff![]()
olduuuuuuuuuu gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
yaw hadi dedikodu edelim yaffffffffffffff![]()
vallah bende yeni dedikodu yokkkk
sende vardir erkek milleti iste bul biseyler![]()
aþk olsun ha sizde yani bi çýkarmýþýnýz çene çene dye ne çenesi yaw ben biliyom saide geweze deildir aa sizde ha kýzýn ne gewezeliðini gördünüz bikere b,zler gewezede del,z boþ lafda etmeyiz oldumuu cnmm hem saide ben onun korktuðunu biliomda bilmem baþkalarýda biliomu:![]()
yine gece ,yine hüzün we yine biliyor musun??
içinde sen olunca hüzünde güzell!!
yaaaaa sagol candy coooook sagol
yani bu mehmet var ya cikardi bi kere adimi cenesi düsük diye
sende yardim etmesen vallah altinda kalacam
hele anlat ne zaman cenesi düsüklük yaptim??
yani bana laf vuranlar biraz kendilerine baksinnnnnn![]()
bencede onlar önce bi aynaya baksýnlarda snr seni sölesinler neren geweze ki ne maþallah aðzýn war dilin yok
aman ya iþte bu banada hep öle dioda iþte ne öçenesi düþüklüðü ne gewezeliði boþwer sen takma arkadaþým bunlarý iþte öyle laf ediolarmerak etme ben hep destek çýkarým sana ewel allah kalmayýz biz bunlarýn lafýnýn altýnda asla
neyse
canim benim diline saglik
tabi bizde saka yapiyoz
amaaaaaaa benim bildim mehmet ve fevzi bu yazilanlarin altinda kalmazlar
ilk ellerine gecen firsatda zeytinyagi gibi üste cikarlar![]()
aboww hele þu ikisine bak allah yardýmcýnýz olsun walla sýzýn yanýnýzda kalanlarýn eyiki çenegiz düþük deðil ha baksanýza yaw iki sayfayý ikiniz doldurmuþsunuz hele þu iþe bak sen yaw bak NAZ'a bi þey diyemem Allahý war çenesi falan düþük deðil gayet mükemmel biri nede osla sonuçta benim orta okul arkadaþým demi ama
ewt mehmet abi ben gewezeysem sende öylesin e sende her yazýlana cwp werion iþteee nede olsa ayný sofrada yemek yedik demi amaa hatýrlatayým sana bu sözünü
bi erkek olarak bu kadarda çenesi düþüklük olmaz yani!!!!!!allah asýl senin yanýnda olana yardým etsin
hem benim yanýmda olan herzaman için benim nasýl oýldumu bilip kabul edendir sanýrým ayný þey saide içinde geçerli...
![]()
candyyyy canim arkadasim agzindan bal damliyo vallaha
cok dogru konusdun daha ne diyim ki ben
vallah sen olmasan ne ederdim ki ben
bu yazilanlari bide NAZ görsün ondanda laf esitsinler bunlar ilk basda mehmet
hadi Naz seni bekliyoz bacim sende yardim et bize![]()
yaaaa halen býdý býdý býdýýý çen çennnn üffffffffff yaaaaaaaaaaaa ne çok çene var sizdeeee hele CANDY deeee abooooooooooooooooooo![]()