slm eski okuldaki arkadaslar sýmarýk diyen sözünü geri alsýn lütfen..bu arda eski okuluma slm lar................................................
slm eski okuldaki arkadaslar sýmarýk diyen sözünü geri alsýn lütfen..bu arda eski okuluma slm lar................................................
mrb özyurtlu arkadaslar hayat nasýl gidiyo ve üniversite nasýl umarým memnunsunuzdur.herkese slm lar by.....
ya selamlar walla helal olsun kim yapmissa bu formu ben de hepinizi ozledim fatma falan gordum walla heycanlandim fatma sen bana ozelden cep tel ini yollasana ya da benim tel no forumda yaziyo bi msj falan atda gorusek
ya biz simdi vizelere giriyozz walla cok zor neyse allah sizede kolaylik wwersin
mrb beni tanýdýnýzmý
cres_cent04@hotmail.com tüm özyurtlularý bekliyorum.
.
..
Edited by - cengizkrbck on 12/13/2006 9:17:13 PM
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
kýzým seni tanýmazmýyýz....
caným benim ya iyi ettinde geldin...tamam ya biz burda üçlü grubu kurduk galiba....caným benim ben de yeni kntr aldým seni aradým ama telsim hattýn kapalý...neyse iyi ki varsýn özyut lisesi.....
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
AH AYÞEM BÝR DE KONUÞMAYI BÝLSEN NE GÜZEL OLACAK.DAHA OKULUNUN ADINI BÝLMÝYOSUN AYIP YAV.WAHSHE SONUNDA SEN DE GELDÝN ÇOK ÞÜKÜR ÞÝMDÝ TAMAMLANDI (WKÞ)
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
fatmam sinir etme beni yanlýþlýkla olmuþ insan bu beþer þaþar....neyse ya bu üçlü grubu kurduk ya çok þükür...(WÞK) imzamýz bu olsun bizim olur mu fatmam hilalim...haydin görüþürük...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
OLDU AYÞEM ÝMZAMIZIN NE OLACAÐINI DA SANA SORACAKTIK).
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
þiþþt atýþmayýn bak sitemizde eli teknekli hocalar geziyor))) yazýnýzý iptal ederler sonra
)))
kýzým hiç biþeyi dogru dürüst beceremiyon))sen zaten imzanýn ne oldugunu bile anlamamýþsýndýr...neyse yarýyýl tatilinde anlatýrým sana...bu arada hangi gün geliyon...
gökhan kimse bize biþey yapmaz sen canýný sýkma....
.
ozyurt mezunlarý geçde olsa geldý..........
ozyurt mezunlarý bayram tatýlýnde nerde bulusuyoruz okuyan okumayanlara soylesýn.