ARKADAÞLAR ÇOK GÜZEL BÝR TOPLANTI OLDU HERKESE AYRI AYRI TEÞEKKÜRLER.
ÖZELLÝKLE BÝZÝ ESKÝÞEHÝRDE AÐIRLAYAN SOY ADI GÝBÝ ÖZEL BÝRÝ OLDUÐUNU BÝR KEZ DAHA KANITLAYAN,BÝZLERÝ AÐIRLAMAK ÝÇÝN GÜNDÜZ ARI GÝBÝ ÇALIÞIP,AYRICA ÇÝFTLÝK EVÝNDE SABAHA KADAR UYUMAYIP,TEK TEK UYUYANLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTEREK YOLCU EDENE KADAR HÝZMET EDEN VE TEBESSÜMÜNÜ BÝZDEN HÝÇ EKSÝK ETMEYEN MEHMET ÖZEL KARDEÞÝME ÇOK TEÞEKKÜER EDERÝM.MÝNNETTARIZ KARDEÞÝM.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Nizip'li hemþerilerimizin toplanýp geziler düzenlemesi,birlik ve beraberliklerini pekiþtirmeleri çok güzel...inþallah kardeþ ve dostluk içerisinde böyle faaliyetler devam eder.
Hiç söyleme ilkay abi yav vallahi bizi 12000 voltluk elektirik çarpmýþa dönderdi ya osman abi bana bir iþ ayarlayacak söz verdi çk yakýnda geliyorum bekle beni Eskiþehir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
hayýrdrý savcý ne ýs?![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yav bir iþ falan yok Ramazan abi çizdirdin karizmayý abi sütaþa cizseydin beni bundan daha iyiydi be abi bu çok acýmasýzca oldu
MENGER
kesýn býr ýs war yýlmaz sen boyle dýyorsan kesýn býr sey war![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Yav ne alakasý var sadece Eskiþehiri beðendim Osman abide bana iþ husunda yardýmcý olabileceðini söyledi bende dedimki abi 2 ay sonra sadece bu yav
MENGER
tek kelime eskiþehir gezisi süperdi herkese sonsuz teþekkürler...
yakýnda ogrenýrýz yýlmaz sen merak etme![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Neyi öðreniyorsunuz yav yakýnda ama yalan söylemeyeyim Eskiþehirde deðil ama Eskiþehirli biri ile münasebetim var metal sana anlatmýþtým ya iþte o Eskiþehirli ama antepte
MENGER
Böyle bir organizasyonu tertipleyen OSMAN Beyabimize ve Eskiþehir'e ayak basýp çýktýðýmýz güne kadar bizi yanlýz býrakmayan, kendi evini unutup bizi baðrýna basan fedakar insan MEHMET Beyabimize sonsuz teþekkür ederiz. Seni unutmayacaðýz MEHMET BEY...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Bu arada Derviþ dörtbudak abimizinde emeklerini inkar edemeyiz allah hepsinden razý olsun
MENGER
Bu dünya sizede kalmaz beyleeeeeeeeeeeeer....Gezin bakalým.... Sizi gören Allah elbet bizide görür....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...