He öyleyim ama hala bekarým
Senin sýranda ne yazýyordu cali kardeþim![]()
He öyleyim ama hala bekarým
Senin sýranda ne yazýyordu cali kardeþim![]()
Sýramda ne yazdýðýný tam olarak hatýrlamýyorum ama Çocukken Camiiye giderdik, Burhanýn Pijamasýnýn aynýsýndan giyen bir arkadaþým vardý, onu çok iyi hatýrlýyorumHeyt be ne günlerdi o günler.ii
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Sýramda ne yazdýðýný tam olarak hatýrlamýyorum ama Çocukken Camiiye giderdik, Burhanýn Pijamasýnýn aynýsýndan giyen bir arkadaþým vardý, onu çok iyi hatýrlýyorumHeyt be ne günlerdi o günler...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
benim sýramda qenellikle kopya yazýyorduher yazýlý öncesi yazýLýr yazýLýdan SonRa SiLinirdi
![]()
Made Ýn NizipLi
benim sýramda bi þey yazmýyordu..ben sýramý korurdum benden sonrakýler için...
benimkinde hala kopyeler yazýyor![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
"Benim sýramda akþam olsada ewe gitsek" yazýyordu...
Hayri Murat Bakýrcý
valla bende hatýrlayamýyorum okadar farklý sýralarda oturdumki ama üniv.de bütün sýralar hatta duvarlarýn altýnda yni gözün alabildiði yerde kopyalar yazýyodu ve masalarda, artýk kopya yazýldýðý için paso bos alan nerdeyse kalmamýstý))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
bide sýramýn birinde o sýrayý çok sevdiðim için orda oturuyodum aynen söyle bi yazý vardý;' kendini anaerkil toplumun güzellik kralicesi sanan burjuvasý' ama bana yazýlmamýs olduðuna eminim daha öneceden bi yazýydý yanlýs anlasýlmasýn)))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
benim siramda EN BÜYÜK BESIKTAS YAZARDI.ben yazmistim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
sýra;sýra olmaktan çýkmýþtý ben hiç yazmadým ama geçmþte yazanlar çoktu hep aþýk olmuþlar sevgilyi yazmýþlar tuhaf?