RESÝMLER SÜPER ÇOK GÜZEL OSMANLI PARKIMI ÇOK GÜZEL YOKSA RESÝMLER MÝ HOÞ ÇIKMIÞ BÝLEMÝCEMELÝNE SAÐLIK ABÝ GERÇEKTEN ÇOK MGÜZEL RESÝMLER...
RESÝMLER SÜPER ÇOK GÜZEL OSMANLI PARKIMI ÇOK GÜZEL YOKSA RESÝMLER MÝ HOÞ ÇIKMIÞ BÝLEMÝCEMELÝNE SAÐLIK ABÝ GERÇEKTEN ÇOK MGÜZEL RESÝMLER...
ORHAN ABÝ BEN BÝLAL SANA RESÝMDEKÝ KÜÇÜK SENÝNMÝ DÝYE SORULMUÞ SENDE DENÝZÝN YEÐENÝ DÝYORSUN BENÝM YEÐENÝM ABÝ NE ÇABUK UNUTTUN ABÝ...![]()
tebrik ederim hem yapanlarý hem fotograflayanlar.ý bir Nizipli olarak özlediðim memleketimde böyle güzel þeyler yapýlýyor olmasý beni çok sevindirdi
orhan abi cok güzel olmuþ gene fotografcýlýðýný konuþturmuþsunn son hali diyosun ama bu son halinin bir önceki son halii. Daha donmuþ hayvanlarýmýzý hayvanat bahcemizi gösTEMNEDÝKK:dd
Emeði geçen herkesten Allah razý olsun.Ama hizmete aynen devam ayný hýzla son sürat
yaw ustalar cok güzel olmus.kesin bizim Nizip in usagi girip yüzüyorlardir orda.ee bu kadar güzel havuz olsa bende yüzerim yaw![]()
Lahmacun, Patlican Kebabi, Cig Köfte
Bunlar Yenir NiZiP ´te
orhan abi o kadar calýþma yapýldý ama biraz da su stadýn çimleri yapýlsaydý daha güzel olmazmýydý
Made Ýn NizipLi
BÝR TARAFTAN ÝNSANLAR AFRÝKADA AÇLIK TAN ÖLSÜN BÝZ DE PARKA O KADAR PARA HARCAYALIM BUNUN HESABINI AHÝRETTE NASIL VERECEGÝZ BÝLEMÝYORUM BÝRDE BUNUN FOTOGRAFLARINI MARÝFET GÝBÝ SÝTEDE YAYINLIYORUZ
hakikaten tek kelime ile süper birþey.Manzarasýndan tuttur herþeyi bize Nizip hakkýnda ayna tutmuþ görevlilerimize saygýlarýmý iletiyor ve teþekkür ediyorum.
ORHAN ABÝ RESÝMLERÝ GÖREMEDÝM AMA GERCEKTEN GÜZEL OLMUÞELÝNE SAÐLIK
çok GÜZEL OLMUÞ ALLAH VAR BAÞAKNIMIZDA ÝYÝ ÇALIÞIYOR AMA YÝNEDE SÖZÜNDE DURMADIKLARI ÞEYLERDE VAR.MESELA BÝRÝNCÝSÝ BELEDÝYEYÝ AKRABALARIYLA DOLDURDU GERÇÝ BUNU HER BAÞKAN YAPTI AMA KENDÝSÝ YAPMAYACAÐINI SÖYLEMÝÞTÝ SÖZÜNÜ TUTAMADI.
BENCE YAPMAYACAÐIZ DEDÝYSE YAPMAMASI GEREKÝRDÝ BU KENDÝLERÝ ÝÇÝN OY KAYBIDIR.ARTIK HALKIMIZ EN KÜÇÜK ÞEYLERÝ BÝLE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUYOR.
Ya park neysede çevresindeki binalar görüntüyü biraz bozuyor gibi..