bu arada gecen hafta antepte bizim bi ustumuzde bulunan Gazi sporu 2-1 yendik... (ahh ümit kardes ahh antepte bu takýma neler yapýyorlar bir görsennn)
bu arada gecen hafta antepte bizim bi ustumuzde bulunan Gazi sporu 2-1 yendik... (ahh ümit kardes ahh antepte bu takýma neler yapýyorlar bir görsennn)
Sevgili arkadaþlar; Bence milleti fazla galeyana getirmeseniz diyorum. Centilmenlik içerisinde bir maç olsun. Korkutmak, Nizipten çýkarmamak, intikam almak gibi sözler biz Niziplilere yakýþacak sözler deðil. iyi oynayan kazansýn diyelim. Tezahuratýmýzý en iyi þekilde yapalým. Takýmýzý destekleyelim. Rakip takým taraftarlarýný kýþkýrtmayalým. Bu bizim takýmýmýz ve Nizipimiz için en iyi olanýdýr diyorum. Saygýlar sunuyorum.
ümit sanal arkadaþýmýza katýlýyorum bu kadar ateþli sözlere gerek yok
futol kardeþlik oyunudur.
baþarýlarýnýn daim olmasýný dilerim.
saygýlar.
kurtuluþ savaþýmý var arkadaþlar çýkacagýz sahaya macý alacagýz baþka yolu yok destek býzden goooolll nýzýpspordan
olurmu yaw yapýlanlar unutulmaz her ne kadarda antepli olsalarda bize saygi göstermeyene bizdende yokk tüm Nizipliler maça yumurta gönderelimde atin kafalarina))) ama bunlar sadece eglence olsun ve maçi alin ve bu onlara en büyük cevap olur gerçi onlari yapanlar anlamaz yaaa bu tür karþiliklardan
))
BÝZ NÝZÝP’ TE OTURURKEN ANTEP ADAMININ KEMÝÐÝNÝ KIRSA ÝLÝK YERÝNE B.... ÇIKAR DERLERDÝ .TABÝKÝ CENTÝLMENLÝK KARDEÞLÝK ÝÇÝNDE GEÇSÝN AMA GÜCÜNÜZÜDE GÖSTERÝN. FÝZÝKÝ SAVAÞ DEÐÝL PSÝKOLOJÝK SAVAÞ HANÝ. M.KÜÇÜK
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Edited by - ýþýklý on 14.02.2007 12:08:45
Ýlk Yarýda Hakkýmýzýn Yenildiði Liderliðimizin Alýndýðý Puanlarýmýzýn Çalýndýðý Bu maçýn rövanþýný alýrken herkes yanýmýzda olmalý Bence Onlara Bir Nizip Cehenemi yaþatalým arkadaþlar..Ölümüne Nizipspor..
HER YÖNÜYLE HAKLIYIZ BÝZLER DAYAK YERKEN ONLAR SEFASINI SÜRÜRÜYORLARDI ÞÝMDÝ BÝZE GELDÝ O FIRSAT AYAGIMIZA GELEN KISMETÝ GERÝ ÇEVÝRMEK ÝYÝ OLMAZ AYNISINI BÝZDE YAPALIM KI GÖRSÜNLER
BU GECE BARDAAAAAA...GÖNLÜM HOVARDAAAA...ÇALSIN SAZLARRR OYNASINNN KIZZZLARRRR..CUMARTESÝ GÜNÜ KESÝNLÝKLE NÝZP O STADA SIÐMAMALI DÝE DÜÞÜNÜYORUM..HAYDÝ NÝZÝPLÝLER ÞAMPÝYONLUK MAÇINA. NÝZÝP E AMATÖR KÜMEDE OLMAK YAKIÞMIYOR..3, LÝGE MUTLAKA ÇIKMALIYIZ..ÝÞ ADAMLARININ DESTEÐÝNÝ BEKLÝYORUZZ..
Takýmý desteklemek tabiki gerekli ama kavga ve benzeri eylemleri tasvip etmek mümkün deðil. Onlar **********lik yaptý diye bizlerinde ayný þeyleri yapmamýz kabul edilemez. Bence takýmdaki arkadaþlar efendice çýkýp oynasýnlar ve intikam gayeleri varsa bunu sadece oyunlarýna yansýtsýnlar. Gençlik yýllarýmýzda bizlerde bazý hatalar yaptýk, hatta hiç unutmam tel örgülerden atlayýp hakeme saldýrmýþtýmtabi yanlýþ bir hareketti, þimdi olsa yapmazdým. Bence sizlerde konsantrazyonunuzu bozmadan sadece oynunuza motive olun aksi takdirde takým ruhu bozulur ve yenilgi kaçýnýlmaz olur.
Maça gelmeye çalýþacaðým, gelirken mutlaka birkaç kiþiyide sürükler getiririm
Haydi hayýrlýsý
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
haber neden ana sayfadan kaldýrýldý ogrenebilirmiyim?.
sezon basýnda kotu antrenor secýmý ve klüp baskanýnýn ýnadý yuzunden nýzýpsporun býr yýlý hem sonuc acýsýndan hemde maddý acýdan bosa harcanan býr yýl gectý. nýzýpspor MUSTAFA ALTINBAÞ gýbý degerlý býr antrenorü malesef kullanamadý. ýký haftada býr hoca degýstýrdý ama basarý gelmedý. uzulerek soylemek ýstýyorum ama bu yonetýcý zýhnýyetý ýle basarý gelmez. takýmýmýzý nýzýbýn ýcýnden nýzýbýn evlatlarýndan olusturmalýyýz. bu hafta sehýtkamýl macýnda takýmýn resmen satýldýgýný gorduk. dýsarýdan gelen sporcu arkadaslar napolyonun paralý askerleri gibiruhsuz. futbolcu dedýgýn býrazda mýllýyetcý býr ruhla sahada mucadele etmelý....ÝLGÝLÝLERE DUYRULUR......................
MAÇIN SKORUNU DA YAZIN VARSA RESÝMLERÝNÝDE ATIN DA BÝLELÝM NE OLMUÞ..
mehmetenes27@yahoo.com.tr