þu eskilerden açilan konuyu bir güncellemek adina.bi kaç yaziyim.eee baþka asker yokmu nizipte
þu eskilerden açilan konuyu bir güncellemek adina.bi kaç yaziyim.eee baþka asker yokmu nizipte
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
3buçuk sene sonr ayaz.zira askerlik bir buçuk sene sürer nerden baksan))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ben yazmýþtým ama..5.zýrhlý tugay komutanlýgý..g.antep ..daglarda tank tanka atlardýk biz..![]()
4 ay önce bitirdim hamd olsunizmit körfez de havacý olarak yaptým. havamýz vardý yani
![]()
82/4 tertip edirne merkezdeydim
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Askerliðimi anlatsam roman olurÝyisimi ben anlatmayayým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Yok be dostum bence kalsýn. Hani bir laf varya; adam 15 ay askerlik yapmýþ ama 50 sene anlatmýþ. Bizimkide o hesap olur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Erzurum kandilli
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bence de anlatma abii.. asker anýlarý bayýyo artýk beni ya. adam karargahtan çýkýp bölüðe gidiþini anlatana kadar 4 saat geciyoroysa yürüyerek arasý 4 dakka bile sürmez
![]()
Ben kimim..?
Tuceli-Mardin-Van-Erzurum
Kayseri 1 komando tugayý 3 ay oryantasyon egitimi sonra dogunun her yeri çakallarýn mesken tuuttugu daglarda aslanlar gibi yaptým.komando ölmez vatan bölünmez bayrak inmez ezan dinmez koooommmaaannnnndddooooooo
1982/4 samsun sahra sýhhýye okulu acemi birligim ?
12.nci mekanizme pýyade tugayý agrý merkez usta birligim