Ayýpsýn huzi buradan ayrýlmak ne mümkün.
ders var ders!
Ayýpsýn huzi buradan ayrýlmak ne mümkün.
ders var ders!
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Yoooo...biz burdayýz sadece fazla giremiyoruz o kadar...siteyi býrakýr mýyýz hiç?dimi cingiz?)
Burasý Nizip.com girmek yaþamak lazým burasý býrakýlacak bir yermi hiç ama savcýyý hatýrlayan yok pek
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ya sitenin yeni haline alýþana kadar beni epey yordu.
ne yalan söylim, sýrf bu yüzden coktandýr girmiyorum, girmesemde sýkýlýp geri cýkýyorum.
Sitenin yeni hali bana ;sanki baþka bir yerdeymiþim gibi hissetiriyor, alýþmýþtýk eski görünümüne...
Eyvallah !!!
Evet ik baþlarda bendede oldu ama öðrenince sevdim eskisinden çok daha güzel
MENGER
Cengiz,Saldýray ve Alibey abime iyi bir ceza kesmek lazým bence....Zuhalcým sana gelince,þu adýný takrar al yaaaa...Alýþamadým adýna.....Hadi amaaaa....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Huzeyfe eskiden de böyleydi gizemini koruyan tek katýlýmcý bu hususta tebrik etmek lazým bir ara savcý ile de atýþmýþtý her adam savcý ile atýþamaz huzo tebrik edilecek biri
MENGER
ya býrakýn çoluk çocukla uðraþmayý, napcaksýnýz bulupta baþýnýza belamý etceksiniz![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
BEN SITEDE YENIYIM DAHA ÖNCELERI HEP MISAFIR OLARAK GIRIYORDUM.
LÜTFEN DESTEKLEYIN
BAZILARI BURADA AMA
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ