ya arkadaslarým ben üye idim bu formada üyeligim galiba iptal olmus ceboca ismiyle gelmiþtim þimdi Tecnis ismiyle katýlýyorum...
bende 3 senedir pansiyonda kaldým teknik lise mezunuyum..
2003 mezunu..
ya arkadaslarým ben üye idim bu formada üyeligim galiba iptal olmus ceboca ismiyle gelmiþtim þimdi Tecnis ismiyle katýlýyorum...
bende 3 senedir pansiyonda kaldým teknik lise mezunuyum..
2003 mezunu..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:49 ) deðiþtirilmiþtir.
ya arkadaslar bana eml’nin pc bolumunde cekilen fotoðraflar lazým!!! varsa bir zahmet!
ya ben imzamý ekleyemiyom acýk yardýcý olurmusunuz .. bide avatarý nasýl eklicem ben yeniyim forumlarda
tesekklürler
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:49 ) deðiþtirilmiþtir.
ali konusacaklarým var eger görüyosan yazdýklarýmý bana telini yolla...
bu arada ya böle bi ortam cok hos insaný taaaa nerelere götüry...
ya bana bizim bölümde labda cekilen fotograflar lazým ali allahýný seversen bul sunlarý baba kim cekmiþti o fotograflarý hadi ne olu gözünü seveyim bizim labda cekilen fotolar hani sizlerin oldugu sýnýfca cekilen resimler... bekliyotum
https://mail2.gantep.edu.tr/cgi-bin/openwebmail/openwebmail-webdisk.pl/ceboca1.JPG[/img] ?sessionid=my36507*-session-0.21506514384328currentdir=%2FCEBO%20RES%DDMLERaction=downloadselitems=ceboca1.JPG[/img]
cebrail namý diger hormonlu balcan
liseden mezun olduktan sonra rotasý olmayan gemi gibi alabora oldum...
en sonunda meslek liseliler yapmýs oldugu tek seyi yaptým..
gaziantep 2 yýllýk bilgisayar programcýlýk bölümüne kayýt yaptýrdým 2 sene oldu ve ben hala sürünüyom... bir türlü mezun olmýyom.
.
en faziletlisi, kiþinin kendi nefsi ve hevâsýna karþý mücâhadele etmesidir. Hz. Muhammed (sav)
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:51 ) deðiþtirilmiþtir.
GELECEGÝMÝZÝ BÝZLER BELÝRLERÝZ, BEGENMEZSEK KADER DERÝZ..!
resim li imza nasýl eklenir arkadaslar yardým edin lütfen
Kafayý yicem!!!:@.
GELECEGÝMÝZÝ BÝZLER BELÝRLERÝZ, BEGENMEZSEK KADER DERÝZ..!
alýntý:
Nizipli_mehmet;
erareng sen kaçyýlý mezunlarýndansýn ?
ede ben 97-98 Elektronik Mezunuyum.
Yatýlý okuyordum..
yurtta kaldým...
Ya sen...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:52 ) deðiþtirilmiþtir.
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
bilgisayar filozofu tecnis kardeþ özelden attým cevapýmý![]()
eml mezunlarý yýlda bir defa bir gün düzenleyip bir araya gelirseniz okul müdürümüz size yardýmcý olacak. bence bunu düþünün ve organize edin. konuþmak için okula gelirseniz yardýmcý oluruz.
SELAM VE DUA ÝLE
Bunu yapmak o kadar kolay bir þey deðil ki hocam...
eðer derseniz niye geliriz ancak bunu okul yönetimi düzenlemeli sizin gibi gözüpek hocalar düzenlemeli
tecnýs ben yený mezu oldum sayýlýr 2005-2006 mezunuym
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
alibey2727 nin bu konuda bilgisi var, mahir hocaylabu konu hakkýndabir taslak hazýrladýlar, bencede güzel bir organize olur...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
elýmýzden gelený yaparýz.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
EML günü yaparsanýz ben de gelmek isterim arkadaþlar.Sizleri unutmadým,selamlar.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>