çocuklarý koruma derneðinde adeta bir seferberlik misali bir çalýþma var......
çocuklarý koruma derneðinde adeta bir seferberlik misali bir çalýþma var......
sevgili musa hocam ve yeni gelen arkadaþlar,sizlerin sayesinde bu derneðimiz daha güzel hizmetler verecektir....bu hususta eminim........
BU KONUDA HERKESÝ AKTIFLIGE DAVET EDIYORUM COCUKLAR HEPIMIZIN YARINLARIMIZ....
BAÞKAN HASTA BU GÜN SESI CIKMIYOR BURDAN GECMÝÞ OLSUN DÝYORUM...
GARIBANLARI SAYIN HOCAMIZ SEYI AHMET BEY TESBIT EDIYOR GEREKEN NEYSE YAPILIR KARDEÞÞ....HER KONUDA YARDIMCI OLURUZ NEDEN OLMASINKÝÝÝ
Derneðimiz sayýn Aksoy ve yüreði yardýmseverlikle dolu Derviþ kardeþin etkili çalýþmalarýyla güzel iþlere imza atmaya devam edecek.
Yardým kamyasý için Derneðimiz sürekli açýk bulunmaktadýr. Ayni ve nakdi yardýmlarda bulunmak isteyen hayýrsever arkdaþlar derneðimize uðrayabilirler. Çay içmeye de bekleriz.
Önerileriniz ve katkýlarýnýz için her zaman yüreðimizi sizlere açýk tutmaktayýz.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
ne demek,sayin baþkaným sizinde katkýnýz tartýþýlamaz,siz olmazsanýz biz ne yapabiliriz.
dolayýsý ile tüm yönetici ve üyelerimizin hepisi birer,hayir abidesidirler.herkese saygýlar
Sayýn Aksoy ben seni etkisiz bir insan olarak, nitelendirmedim. sadece bir alanda ilerlemeniz, sizi daha etkili kýlar diye düþüncemi arz ettim. Ki zannedersem uslubum pek sert deðildi, deðil mi? Ben gördüklerimi herzaman yazarým. Hiç ama hiç sözümü esirgemem. Sizin gibi aydýn bir insanýn benim sözlerime kýrýlmamasýný umyorum...
Andy Bey
Sanýyorum derneðimizi merak ediyorsunuz ve baþkanýnýn kim olduðunu soruyorsunuz? Bu soru site katýlýmcýlarýna malum. Sanýyorum soru bilgi amaçlý deðil. Bilgi amaçlý olmayan sorularda insan doðal olarak kasýt arar. Kasýtlý sorular ise samimiyetten uzaktýr. Biz dernek yönetimi olarak uyum içinde birlik ve dayanýþma içinde samimi duygularla gücümüzün yettiðince bir þeyle yapmaya çalýþýyoruz.
Þayet gerçekten merak ediyorsanýz sizi derneðimize çay içmeye bekliyoruz. Hem yakýnen tanýþmýþ hem de gerekli açýklamalarý yaparýz. Ýnsanlarýn birbirine ulaþarak öðrenecekleri konularý net ortamýnda tartýþmak sanýyorum uslup açýsýndan doðru olmasa gerek.Sevgiyle.
Yönetimimiz
Baþkan:S.Ahmet Uzun
Baþkan yardýmcýsý Derviþ Dörtbudak
Genel sekreter:Ahmet Aksoy
Muhasip üye : Ýbrahim Alakuþ
Üye : Mehmet Göral’dan oluþmaktadýr.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
seyit baþkaným güzel anlatmýþýn.umarým andy arkadaþ olayý anlamýþtýr.Özellikle aksoy a yakýþtýrýlan anýlan dernek iþine baksýn sözleri maksadý aþmýþtýr.Ýlginçtir;bu arkadaþ yeni ama mevzuya yaklaþýmý...neyse!
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
kardeþ o baþkan olmasa dahi gönüllerin baþkaný lütfen kullandýðýn cümlelere biraz dikkat et ahmet aksoy Niziple bütünleþmiþtir ve ses getirmiþtir.hadi bir dernekte sen kurda anla ahmet abimizin nelerle mücadele ettiðini.emeðe saygý lütfen
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Dernek haaaa!!!
Gayri meþhur çocuk doðurur gibi dernek kurup; Býrakalým gitsin mi? Neden bukadar tepki gösterdiðinizi anlaya bilmiþ deðilim. Aranýzdan bir çok insaný tanýyorum. Birbirinizin arkasýndan vuruyor ve burada dost gözükmeye çalýþýyorsunuz. Ayýptýr ya! Ben Ahmet beyi gayet iyi tanýyorum. Onun çektiði zorluklarý da biliyorum, Fakat ben sadece bi soru sordum.
Edited by - Andy Garcia on 22.02.2007 23:46:32
Bu derneðin 16.02.2007 1. kuruluþ yýldönümüydü neden kimse birþey yapmadý. Derneðin ismini duyurmak ve çalýþmalarýný halk ile paylaþmak için güzel bir çalýþma yapýlabilirdi. tabi o kadar dernekle uðraþýyorlar ki insanýn çalýþma þevkini yýkýyorlar.