Hele Kasým beyden hiç haber yok.
Hele Kasým beyden hiç haber yok.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Teþekkürler Fatih abi. Bizde sizleri özledik. Ama þuan þartlar müsait deðil. Baþka bahara inþallah...
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
Fosi kardeþ bu sefer kemalpaþamý unutma...2 kilo tazesinden istiyom ona göre![]()
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Hazýrmý istiyorsun
Yoksa paketmi yani evde siz yaparmýsýnýz.Selamlar Ramo
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
www.tarhanharita.net
Kadayýf ne olacak ondan vaz mý geçiyoruz.
kadayýftan vazgeçmedik..Bu özel spariþ...ben hayatta kemalpaþa tatlýsýný sevmezdim...ne zamanki kemalpaþaya ayak bastým...iþte o an herþey deðiþti..Þimdi bir numaralý favori tatlým kemalpaþa....ama hakikisi tabiki...![]()
www.tarhanharita.net
Ben özel mözel anlamam, gelirse yeriz.
Bu saatten sonra bana da o meclise katýlmak düþer.Buluþmak dileði ile hepinize selam ve hürmetle...
ben yorum yapmýþtým.lakin yorumumu göremeyince tekrar yazmam gerekiyor diye düþündüm.14 Kasým ise gelirim inþaallah.gýyabýmda yapýlan yorumlardan dolayý hele Ramazan bey'in geliþime kesin gözüyle bakmasý...bana da gelip gönlümü doyurak düþer.Kebap iþin muhabbeti olur elbet.Çok yersem mesajýmý dikkate almayýn lütfen!selam ve hürmetler...
Not:bu yorumla beraber öbür yorum da çýkýnca þaþýrdým.Hadi hayýrlýsý geliyorum inþaallah.
Sevgili Müslüm abim eyvallah....
Konu davutozgul tarafýndan (06.11.09 Saat 10:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Davut'cuðum ikindiye yedek bi imam bul...seni akþama kadar býrakmayýz![]()
www.tarhanharita.net
kadiköy tarafindan bulusmaya gidecek biri var mi ???????? ben gelemiycem ama yerime dayimi göndercem ...
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....