belediye baþkaný, imardan arkadaþlarla beraber bu iþleri hýzlandýrmak için gitmiþler
belediye baþkaný, imardan arkadaþlarla beraber bu iþleri hýzlandýrmak için gitmiþler
Gecikmiþ olmakla beraber,ilçemiz adýna hayati önem taþýyan önemli bir karar.Hayýrlý olsun.Çaba ve gayretlerinden ötürü,milletvekilimiz sayýn mehmet sarý'ya teþekkürler...msk
Ýmar müdürümüz sayýn Latýf Karadað'la görüþmemizde konu için Ankara'ya gittiklerini kavþaklar konusunun yeni Karayollarý Genel Müdür yardýmcýsýnýn da gayretleriyle de neticelendiðini özellikle bu ziyaretlerinde duble yola aðýrlýk verdiklerini ve netice aldýklaýrný belirtti. Buna göre Karkamýþ yol çatýndan, Otaogar ilerisindeki Otoban giriþine kadarki yol duble olacak. Yani Çift gidiþ geliþli olacak. Alt yapý önceden hazýrlandýðý için süreç hýz kazanmýþ durumda. Nizip çayýnýn üzerine ikinci bir köprü yapýlacak. Tren yolu köprüsünün yanýna da ikinci köprü yapýlacak. bu yapýlýrken son teknoloji kullanýlarak, tren raylarý havaya kaldýrýlacak ve tren seferleri aksamayacak.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip için hayýrlý olsun....gerçektende çok güzel oldu...kýrmýzý alarmdan sarýya mý geçtik ne???
bazýlarý düþünebilirler yerel seçimler yaklaþlýyo bu kadar faailiyet neden son anda yapýldý diye?ama sonuçta NÝZÝP kazanacak!
Otoban giriþ çýkýþý dutlu kavþaðýna üst geçit yapmak için geç kalýndý. Olmasý gereken geç yapýldýðý için onlarca vatandaþýmýz öldü. otoban ilk yapýldýðýnda yapýlsaydý. o insanlar hayatta olacaklardý.
Tabiki ilk baþta yapýlsa iyi olurdu. Ama yapýlmýþ olsada o insanlar þimdi hayatta olmayacaktý. Takdiri ilahi ecel saatini þaþýrmaz. Baþka þeyler vesile olur yine gerçekleþirdi. Biz þu an yapýlacak olmasýnýn memnuniyetini belirtelim. Ve geç olmuþ olmasý asla yapýlmamasýndan iyidir. Gelecek için güzel bir adým bence.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
güzel bir haber güzel ilçemiz nizipin harabe görünümünün son bulacaðý için mutluyum emeði geçenlere teþþekürlerimi sunarým...
Hayirli Olsun çok Güzel Bir Uygulama
Bakalim kac yil sürecek bu çok önemli projenin hayata geçirilmesi. Baska can kaybi ve maddi zarara uðramadan bu sürecin geçmesi temennisiyle.....
Nizip'te bulunan otoban kavþaðýnda sýkça meydana gelen kazalara dün gece bir yenisi daha eklendi. Nizip otoban çýkýþý þehir merkezine dönene kavþakla, Þanlýurfa istikametinden gelen yolun kesiþmesi nedeniyle ölüm kavþaðý diye adlandýrýlan ýþýklý kavþakta alt veya üst geçidin bulunmamasýndan dolayý üzücü kazalar devam ediyor. Dün akþam da otoban giþelerine doðru ilerleyen Mustafa Kankýlýç’ýn kullandýðý 27 J 3836 plakalý araç ile 27 j 6311 plakalý araç ýþýk ihlali nedeniyle çarpýþtý. Meydana gelen kazada Mustafa Kankýlýç ile yanýnda bulunan GAZÜ de görevli adli týp uzmaný Dr.Serdal Özdil yaralandý. Olay yerine gelen ambulansla Nizip devlet hastahanesine getirilen yaralýlar buradaki ilk müdahalenin ardýndan Gaziantep'e sevk ediildi.
Haber: www.nizipdenge.com
![]()
![]()
![]()
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
burasý gercekten hatalý bir kavþakmý yoksa surucu hatalarýmý
Yaralýlar için gerçekten çok üzüldüm. Allah acil þifalar versin.
Ancak zaten kazanýn ýþýk ihlalinden olduðu açýklanmýþ. Sürücülerin çok dikkatli ve kurallara uyarak arabalarýný sürmeleri gerekmektedir. Aksi durumda çok daha feci kazalar olabilir. Benim þahsi düþüncem kazalarýn bir çoðu aþýrý hýz, hatalý sollama ve kural ihlali gibi sürücü hatalarýndan oluþmaktadýr. Lütfen biraz daha dikkat, hem kendiniz için hemde karþý taraf için...
Kazaya çok üzüldüm Geçmiþ Olsun Allah þifa Versin Ama Ben þu Sevk Iþine Takildim Nizip Hastanesine Gelen Herkes Sebep Ne Ise Antebe Sevk Ediliyor Burasi Nizip Devlet Hastanesimi Yoksa Sevk Hastanesimi Anlayamadim
allah acil sifalar versin ama turkiye ye geldigimizde nizip in bu oto ban yolu nu yeni gormustuk hic ailece kimse beyenmedi hatta o yolda giderken duzensiz ve plansiz yapildigini herkesden duyduk belediye baskanimiz dan ricamiz bu yolun bir duzene girmesi gerek birde insanlar ehliyet kemerine ve kirmizi isikta tedbirli olmalarini istiyoruz iyi gunler nizipte kirmizi isikta kimse uyum saglamiyor nizip in kanunlarina uyalim iyi gunler
Geliþen Nizip Her þeyin en iyisine layýk.Doðunun en geliþmiþ þehri için çalýþanlarý tebrik ediyorum.Düþüncesi ve felsefesi ne olursa kutluyorum.