alýntý:
"quote" asi ve mavi demiþki:
valla sýramda artýk anatomiden kaldým yazacak galiba:-) Allah göstermesin þakasý bile kötü....
Asi kusura bakmada hangi fakültede okudugunu söyleyebilir misin?.
alýntý:
"quote" asi ve mavi demiþki:
valla sýramda artýk anatomiden kaldým yazacak galiba:-) Allah göstermesin þakasý bile kötü....
Asi kusura bakmada hangi fakültede okudugunu söyleyebilir misin?.
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
alýntý:
"quote" alibey2727 demiþki:
alýntý:
"quote" Osman_Adýyaman demiþki:
konuyu daðýtmak gibi olmasýn dj akman gibi gereksiz kelimeler varrrrr.
ne gibi gereksiz kelimeler acaba, açýklama yaparsan seviniriz...
dedimya dj akman dj senol tabi bide edebiyat kopyalarý var
sýnýfta,gruplaþmalar vardý.bizde 5 kiþilik bir gruptuk.
sýramýzda, birimiz beþimiz için,beþimiz birimiz için. yazýyordu.
inþallah bu yazýyý arkadaþlarým okur ve onlarý bulurum.
Edited by - fulya on 14.03.2007 21:23:40
Biz ilk baþda 20 kiþiydik, ama son sýnýfda 13 kiþi kaldýk, zaten hepimiz ancak bir gurup ederdi, okul bizebaþka gözle bakardý , nereye gitsek beraber giderdik 12 erkek olarak hem teknik lise oldugumuz için okulda farklý gözle bakýlmamak zaten elde degildi...
Ama bize hep hocalarýmz’’ böyle kalmazsýnýz, hepiniz biryerlere dagýlacak bir daha böyle günleriniz olmayacak, bu günlerinizi iyi gecirin’’ derlerdi...
Biz ne kadar da’’ yok hocam olurmu, biz birbirimizden ayrýlmayýz, hep böyle beraber kalýrýz’’ falan desekde, olmadý iþde ne yazik ki dogru çýktý hocalarýmýzn dedigi...
Eski günleri mumla arar olduk...
Hep lise arkadaþlarýmla konuþdugumda hepsinin agzýndan ayný kelimeler dökülüyor
’’ ne güzeldi o günler’’ diye ’’ ya bigün belirleyinde hep berener buluþalým’’ diyorlar ama olmuyor nekadar ugraþsakda olmuyor, senede bir bile hep beraber bir gün bile geciremiyoruz...
Eyvallah !!!
Biz ticaret liseliler her yýl toplanýyoruz. Tabi bunda Sn.Vekilimizin ve Bilal Dörtbudak’ýn çok rolü var
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip Teknik ve Eml olarakda mezunlarý buluþturmak adýna bi gece planlýyoruz...
Eyvallah !!!
nezaman alicim acep.
BÝKEREDE ÝSTEDÝGÝM GÖNLÜMCE OLSA NE OLUR YANÝ. DÜNYA TERSÝNEMÝ DÖNERDÝ SEVDÝM SEVÝLMEDÝM.
ceboca hangý bolum mezunusun?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
elektronýk bolumu
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mrb gençlik, yav coktandýr girmiyodum siteye...
Neyse a.s
Eyvallah !!!
BENÝM SIRAMDA ERHAN,ALÝ,BÝLAL YANÝ MUHTEÞEM ÜÇLÜ ÜÇÜMÜZDE ÝSÝMLERÝMÝZÝ YAZARDIK TABÝ BAÞKA ÝSÝMLERDE OLURDU ONU YAZMASAMDA OLURBÝRDE BEÞÝKTAÞ YAZARDI...
yaw benim sýrama da ben hep leyla yazardým iþte o sýralar hayalimde canlandýrdýðým sevgili modeli vardý
Sýramýn heryerinde Leyla yazardý. O leylayý bulmak için çok aradýmBir gün hýzýmý alamadým öðretmen masasýna yazdým baþkanlýk yaparken
hoca bu mecnun kim dedi ben deyince zaten baþkasý olsa þaþarým demiþtio gün güldük geçtik ama hala anlamadým iltifat mýydý hakaret mi
Üniversiteye gittim bir baktým ki sýralarýn hepsinde bir boynuna ip geçirilmiþ asýlan bir öðrenci tabii cin ali formatýndaçok þaþýrtým ilk gördüðümde acaba çizen kiþinin ruh hali intihara mý eðilimliydi onu bilemiyorum
yoksa sistem onu germiþ intiharý mý düþünüyordu...
tabii sýralarýn hepsinde þehir, ilçe , kasaba isimleri yazýlýydý. bende Nizipli yazmýþtým![]()
Þimdi o sýralara oturupta nizip neresi deyip araþtýran biri olursa reklamýmýz yapýlmýþtýr
yada birisi bu sýraya bunu yazan niziplinin diyerek baþlayan kelimeler olmuþsa o da reklamýmýzdýr
reklamýn iyisi kötüsü olmaz deðil mi
Eee bunu okuyan üye sen ne yazmýþtýn sýrana yaz hele
Onu çok güzel yazacak çok yazýmýz olmalý...
Aþk adamý seni![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...