allah razý olsun.inþ mükafatýný allah verir.
müslüm abi bence yanýlýyosun nizipte çok hayvansever var.
allah razý olsun.inþ mükafatýný allah verir.
müslüm abi bence yanýlýyosun nizipte çok hayvansever var.
Hasan Kardeþim, özellikle yaþý 15 in altýnda olan Nizip'teki gençlerin nedense hayvanlara iþkence etme gibi bir huylarý var, ben defalarca þahit oldum, köylerde binek ve süt hayvanlarýna yapýlan dayak olaylarýna, daha geçen sene 3 motosikletli gencin bir güvercine neler yaptýklarýný anlatmýþtým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
evet haklýsýn abi.ama o iþin görünen yüzü.birde görünmeyen kýsmý var.her hayvan besleyen benim hayvaným var ben hayvanlarý seviyorum diye ortaya atmýyoki kendini.ben eminim nizipte çok fazla hayvansever var.o dediðin olay sadece nizip e has bir þey deðil.türkiyenin her yerinde o tür manzaralarla karþýlaþmak mümkün.
güzel þeyleri ifade edip paylaþmak güzeldir. kültür seviyesini gösterir. benim hayvaným var demek nizip kültüründe ayýp karþýlanýyor gibi geldi bana. bu doðru deðil. teþvik edici yaklaþýmlarda bulunalým lütfen. bu kafayla bir yere varamayýz.kafamýzý deðiþtirelim önce. eleþtiriye açýk olalým. Nizipte köpek beslemenin haram olduðunu söyleyen din hocalarý var. bu iþe ne demeli. bu yaklaþým dinin neresinde var. oysa Kuranda ashabý kehfin köpeðinin cennete gittiði zikredilmiþ. Allah insanla köpeðe eþit davranmýþ bu olayda.
belediyemiz herþeyin en güzelini yapýyorda birde þu sokak köpeklerine bir çare bulsa sürüyle gezmeye baþladýlar saat 24 ,00 oldunmu baþlýyorlar havlamaya çalar saat gibi çalaar saati susturursun bunlar susmuyorda
belediyemiz inþallah buna da bir çözüm bulur
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Mustafa bence artýk senin bu konunun dikkate alýnmalýdýr.....
Konu admin tarafýndan (25.08.13 Saat 13:28 ) deðiþtirilmiþtir.
HARRAN ÜNÜVERSÝTESÝ TARÝH BÖLÜMÜ
Ne KraLýna Giderim Nede ALayýna , Bir Durum Varsa KraLýda GeLir Ayaðýma ALayýda..
Oðlum olana kadar KRAL benim
bence köpekler daha korkak ama sürü olunca birbirlerinden cesaret mi alýyor ne
2 ay önce kuvaladýlar beni yeter yaaa
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
nizipte hastalýklý köpekler dolasýyo bunlarýn bir caresini bulmazsanýz insanlarada býlasýrrrrrrr
Belediyeci arkadaþlara duyrulur...
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
hayvan barýnaðý olmalý.
öldürmek çözüm deðil.
Nizip devlet hastanesinin her tarafýnda köpekler var hepsi çimlerin içinde toplu halde yatýyorlar...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Çinde köpek eti yiyorlarmýþ, bu köpekleri Çin'e ithal etsek olmaz mý.![]()
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE