Evet Muharrem abi,sizin gibi aðzýndan inciler dökülen birini görmek bizlere haz veriyor... Hem belki sizin sayenizde lisanýmýz düzelir.....Eeee dimi yanii...?
Evet Muharrem abi,sizin gibi aðzýndan inciler dökülen birini görmek bizlere haz veriyor... Hem belki sizin sayenizde lisanýmýz düzelir.....Eeee dimi yanii...?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Öncelikle beni aranýza kabul ettiðiniz için ben sizlere teþekkür ediyorum.
Ben Türkçe öðretmeniyim.Dil konusunda benim de yüreðim yanýk. Kasýtlý oyunlar oynanýyor dilimiz üzerinde!
Amaç; geçmiþle olan baðýmýzýn kopmasý!
MUHARREM
Abdülhak Hamid, Ferid Bey'e:
-Nihayet senin de kuyruðuna bir " it " taktýlar diyor.
Müderris Ferid:
-Benim hiç olmazsa "FER'ÝMÝ " býraktýlar, senin adýn hem ham hem de it olmak tehlikesi içinde, diyor.
HAMÝD ile HAMÝT kelimeleri arasýndaki farka dikkat ediniz!
Selamlar,saygýlar
Konu muharrem tarafýndan (11.05.07 Saat 19:40 ) deðiþtirilmiþtir.
MUHARREM
Gidenlerden Bir Tek SENÝ Bana Ekledim,Seni Deli Gibi Bekledim...
bence doðru türkçe doðru kullanýlsýn ama arada sýrada hatamýz oluyor tabi
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
Þu an sen bile hata yapmýþsýn küçük harfle baþlamýþsýn tabiki bazý hatalarýmýz oluyor ama bu giderilebilir yani kitap okuma bunu bir nebze olsan rahatlatabilir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Mühim olan kasýtlý olarak hata yapmamaktýr.Ýnsanýz, elbette hatalarýmýz olacaktýr.Ama en güzeli, mümkün olduðu kadar az hata yapmaya çalýþmaktýr.
MUHARREM
Kelime, nasýl türetilmiþ (uydurulmuþ)?
Bu konudaki fikirlerinizi yazarsanýz sevinirim.
MUHARREM
Muharrem bey, çok güzel yazmýþ, mühim olan hatayý kasýtlý yapmamak yada bunu yapanlara alet olmamak; özelliklede internet ortamýnda buna çok dikkat etmeliyiz, internet bu kadar yaygýn deðilken bence hiç kimse bu kadar yazý yazmýyordu, ne zaman ki yazmaya baþladýk hatalarýmýz meydana çýktý. Bundan sonra yapmamýz gereken azami ölçüde dikkatli olmamýz.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
ýnternetýn yaygýnlasmasý son ýký yýlda oldu ve neredeyse ýnternetlerde hýc bos yer kasým abýnýn dedýgý gýbý yayýlma ya basladý ve herkes yazý yazmaya basaldýktan sonra yapýlan hatalarda buyuk býr artýs gozlendý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
huzo ben ne noktalý harf kullanýyom sýtede nede ýmlaya dýkkat edýyon sen merak etme bu arada ýstersen ol dýyecegým ama o zaman sýtede kýmle ugrasacagýz neyse sen býraz daha yasa allah saglýklý býr hayat yasamaný saglasýn sana![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Nizipli mehmet seni seviyorum biliyormusun ...![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...