Pazar günü stadda büyük bir maç var herkesi bekliyoruz . Nizipspor-_- tedaþspor ile bekliyoruz hep destek tam destek istiyoruz takýmýnýzý destekleyýn.
Pazar günü stadda büyük bir maç var herkesi bekliyoruz . Nizipspor-_- tedaþspor ile bekliyoruz hep destek tam destek istiyoruz takýmýnýzý destekleyýn.
pazar günkü maça herkes gitmeli gerçekten Nizip adýna kalan maçlarýn hepsi çok önemli hatta deplasman maçlarýnda gitmeliyiz arkadaþlar kalan 5 maç var bunlarýn hepsi altýn puan hepsini almalýyýz þehitkamil ile burada oynayacaðýmýz maç bide nefis meselesi oldu onlarýn çok etkisi var Nizip sporun bu durumda olmasýna o maça da gitmeliyiz bide önemli olan islahiye deplasmaný adamlarýn 3000 taraftarý var bizde burdanm en azýndan 3 otobüs gitmeliyiz bunun için büyükler ön ayak olsun Nizipspora ve faruk tabur dayýma ve ekibine baþkanýma herkese baþarýlar
öncelikle Nizip spora baþarýlar diliyorým benoradan ayrýlalý çok oldu þu an takýmda kimler var bilmiyorum goçey ve gara cengize çok selamlarýmý gönderiyorum istanbuldan .ðer bunlar oynuyosa takým ii demektir!............
ADÝL UZUNASLAN......
"HAYDÝ HERKES MAÇA " .
HER ÞEY NÝZÝP SPOR ÝÇÝN.
.
saatini de yazsaydýnýz..?
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
haydi ne duruyorsunuz pazar gunu þenlik olsun stadý süsleyin birde gazi ile Nizip sporun maçý ne oldu
Edited by - ömer3 on 10.02.2007 21:38
ya kardeþim cumarteside maç olurmu pazargünü niye oynat mýyor lar bele olmaz þehitkamil macýnada cumartesine almasýnlar yoksa hiç iyi olmaz pazargünüolur iþþallah taraftarlarý bekliyoruz doldurun þu stadý be kardeþim siz nasýl taraftarsýnýz hatta siz nasýl Nizip lisiniz doldurunký þehitkamilliler korksunlar ký nasýl taraftar olurmuþ görsünler iþte taraftar iþte þampiyonyetkililere duyruluranos ettýrýn davul çaldýrýn taraftarý stada çekýn ve destekleyin
http://www.Nizip.com/files/pictures/16/44/20060920221528_4237_1_sm.JPG[/img] Ve o hafta geldi çattý..Niziplilerin aylardýr bekledigi mac sonunda geldi... sevgili Nizipliler sizde biliyorsunuz ki Nizipsporun bu duruma gelmesinin tek sebebi þehitkamil spordur!! orada bize yapmadýklarýný býrakmadýlar,ustumuze yuruduler,seyircilermize ve futbolcularýmýza saldýrdýlar, silah cektiler..5 tane oyuncumuz ceza yedi o macta! gelin hep beraber [u]c.tesi saat 14:00 da</u oynanacak macta Nizip sporumuza destek verelim..onlarý bu macta yalnýz býrakmayalým.. sehitkamil sporda Nizip sporun nasýl bir taraftar kitlesi oldugunu gorsun ve korksunlar bizden!!! Nizip sporun yendigi takdirde sampiyonluk için cok onemli bi fýrsat yakalayacak.. atalarýmýz dedelerimiz yýllarca bu toprakta savastýlar.. biz neden 90 dakika bu memleketin takýmýna destek vermeyelimki? hadi Nizipliler gosterelim ne kadaru büyük oldugumuzu!!!!
Edited by - mslmkaya on 16.02.2007 12:30:40.
gazi sporu 2-1 yendik kardesim..mukemmel bir mactý
admin kardes rica etsem bi resim eklermisin bide anasayfaya tasýrsan memnun olurum
bencede Güzel bi maç olucak herkes gelsin arkadaþlar Nizip spor için cok önemli bi maç güzel bi mac olucagina inaniyorum Nizip bu maçý alirsa direkmen potaya girio herkesi bekleriz....
walla herkes bu maçý bekliyordu.. su þehitkamili Nizipten çýkarmayalým arkadaslar. onlarýn bize orada yaptýklarýný daha unutmadýk bu macda bizim icin ya tamam yada devam maçý! herkes bu maça gelmeli arkadaslar müslüm kardesimiz cok guzel bi sey yazmýs atalarýmýz yýllarca savastý da biz mi 90 dakika destek vermeyecegiz. herkes elini taþýn altýna koysun ve bu maça gelsin memleket takýmýna destek versin... BURASI NÝZÝP BURDAN ÇIKIÞ YOK!!!.
only god can judge me
Sevgili arkadaþlar; Bence milleti fazla galeyana getirmeseniz diyorum. Centilmenlik içerisinde bir maç olsun. Korkutmak, Nizipten çýkarmamak, intikam almak gibi sözler biz Niziplilere yakýþacak sözler deðil. iyi oynayan kazansýn diyelim. Tezahuratýmýzý en iyi þekilde yapalým. Takýmýzý destekleyelim. Rakip takým taraftarlarýný kýþkýrtmayalým. Bu bizim takýmýmýz ve Nizipimiz için en iyi olanýdýr diyorum. Saygýlar sunuyorum.
Riyad’tan selamlar...
yüreðim ve kalbim tabiiki sizlerle ama þunuda unutmayalým Nizipsporun hedefi sadece þehitkamil olmamalý 3.lig hatta 2.lig olmalý bize bunlar yakýþýr pazartesi sonucu burdan bildirirseniz çok sevinirim tüm kalbim Nizipsporla istanbul kadýköyden sevgilerimle.....
adil uzunaslan............
walla ümit kardes oradaki macta orada olsaydýn Nizip spora yapýlanlarý gorseydin eminimki boyle konusmazdýn.. tamam haklýsýn tabiki centilmenlik sart ama biz bunlara iyi yaklasýnca orada bizim anamýzdan emdigimiz sutu burnumuzdan getiriyorlar.. onlar taraftar felan getirecegini sanmýorum zaten korkuyorlar Nizipte
only god can judge me