hýzýna yetiþmek imkansýz gibi
çok hoþ olumuþ gerçeken bu arada imzan güzel miþ..
kolay gesin ne diyelim![]()
hýzýna yetiþmek imkansýz gibi
çok hoþ olumuþ gerçeken bu arada imzan güzel miþ..
kolay gesin ne diyelim![]()
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
sen merak etme Nizip güzeli ben onu durdururum Sonsuzluk koyuyorum adýný sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluðun diye bir þey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....
Made Ýn NizipLi
Ne zaman saðýr bir ressam, kristal bir zemin üzerine düþen gülün sesinin resmini çizerse,iþte o zaman seni unutur bir baþkasýný severim...
Made Ýn NizipLi
Yýllar Sonra Düþ Kýrýklýklarý Ýle Geldin Ve Düþlerle Gidiyorsun.. Aslýnda Ben Sana Türkçeyi Konuþmaya Mecbur Olduðum Kadarýndan Fazla Mecbur Oldum
Made Ýn NizipLi
BAZI AÞKLAR OKYANUS GÝBÝDÝR. GÖRMESENDE SONUNUN BÝR YERDE BÝTTÝÐÝNÝ BÝLÝRSÝN, ÞÝMDÝ OKYANUSLAR BÝLE KISKANIR SANA OLAN SEVGÝMÝ, GÖRMESEMDE BÝLÝYORUM SONUNU SONSUZA DEK BÝTMEYECEK
Made Ýn NizipLi
Sonbahara ÝNat AðAç Hala YeþErmekte, Geceye ÝNat Gün Hala AðArmakta, Ben ÝSe Kadere ÝNat Hala SenÝ SevmekteyÝM. ÝNat Bu Ya MahþEre Kadar SenÝ SeveceðÝM
Made Ýn NizipLi
Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlý canýný sen güllerden de güzelsin. Bir gülüþ kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her þeye deðersin..
Made Ýn NizipLi
CAMLARIN BUHARINA SENÝ ÇÝZDÝM ERÝYÝP AVCUMA DÜSTÜLER, DEFALARCA öPTÜM AMA YÝNEDE HASRETÝNÝ GÝDEREMEDÝLER.
Made Ýn NizipLi
senden korkulur ha miksamama bi þey unutmuþsun bilmem dikkatini çektimi?
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
BÝR GÜN BENÝ SEVEBÝLÝRMÝSÝNEklenti 354
Konu MAVÝ NET CAFE tarafýndan (04.05.07 Saat 20:34 ) deðiþtirilmiþtir.
AÞK
Ezeli sýrlarý ne sen bilirsin ne de ben
Bu muammayý ne sen okuyabilirsin ne de ben
Perde ardýnda sen ben dedikodusu var amma...
Perde kalktý mý ne sen kalýrsýn ne de ben
Ey dünyanýn iþinden haberi olmayan sen yoksun
Dünya esen yel üstüne kuruldu..
Varlýðýmýz iki yokluk arasýndadýr
Çevrendekilerde hiçdir sen de bir hiçsin
Medresede söz vardýr tekkede de hal
Fakat bu aþk sözden de dýþarýdýr halden de
Ýster þeriat müftüsü ol ister þehir vaizi
Aþk mahkemesine gelindi mi dilsiz kesilir
Bugün zevk etmek elindeyken zevkine bak
Yarýný düþünmen beyhude bir heves
Bir çok kiþiden arda kalanlar
Sana da kalmayacak sen de göçüp gideceksin...
ÖMER HAYYAM
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
BUDA BENDEN OLSUN ARKADAÞLAR. BU ARADA ÖMER HAYYAM KONUSUNDA HERKESÝN DÝKKATÝNÝ ÇEKMEK ÝSTRÝM BU NADÝDE ÝNSANI HAYATINI OKUYN ESELERÝNÝ OKUYN BULURSANIZ ALIN. YANLZ HAYATIYLA ÝLGÝLÝ PEK BÝLG BULUNMUYOR... SAYGILAR
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Nizip guzelý yuzunu neden asmýssýn sen yaw sen nýzýp guzelýsýn yakýsmaz sana sen gulký hayatta sana gulsun
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...