Heheheheheehehe...Bu yaþtan sonramý ? Adam ayakta zor duruyo be abi...
Heheheheheehehe...Bu yaþtan sonramý ? Adam ayakta zor duruyo be abi...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
siteye ayaktamý girsin dedik adam oturarak girsin hem bakarsýn bir kumral adada ona buluruz![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Merak ettiðim bi þey var benim kýdemli üye falan nasýlolunuyto belli bir mesajdan sonra mý Adminden samimi olduktan sonrta mý ben bunu merak ediyomçoðu üye daha normal ama bazý yeni üyeler dahil kýdemli falan artrý kýdemlinin ne gibi faydasývar)))) cevap bekliyom
Bizim kapýdan geçerken bana baktý bende ne bakýyon flan dedim sonra biraz tartýþtýk sonra birer kahve içtik 40 yýl hatrý varya iþte öle tanýþtýk daha o gün bugün kurtulamadým bu virüs'ten...
Hayri Murat Bakýrcý
google de Nizip yazdým karþýma ilk çýkan sayfa Nizip.com oldu....tartýþma ve mesajlarý ilgiyle izliyorum.....en yeni üyelerden birisiyim
sagolsun cadde27 arkadasýmýz sayesýnde üye oldum ve admýnede tesekkur ederým nizip halkýna hemserýlerýmýze boyle býr wep sayfasý hazýrladýgý için
BeNi KaYbEtMeYi SeÇeNi BeN kAzAnMaK ÝçÝn UgRaÞmAm...???
Ahmetaksoy ve Derviþ Dörtbudak sayesinde tanýþtým geriside tutkuya dönüþtü gitti
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Zeynel Küçük sayesinde tanýþtým.Yarýþmacý arkadaþlara baþarýlar dilerim![]()
Nizip kelimesini her duyduðumda duygulanýrým, çocukluðum aklýma gelir,þu an hayatta olmayan büyüklerim gelir, doðup büyüdüðüm evim gelir, parmaðýmý akrep sokmuþtu o aklýma gelir, iþte yine Nizip'in tarihçesini araþtýrýyordum, özellikle Kilisenin geçmiþini, o dönemler klavyeme takýldý nizip.com, saatlerce ekranýn önünde beklediðimi hatýrlýyorum, gelmek bilmezdi o kamera görüntüleri, bir ara görünür sonra kaybolur ama ben inatla beklerdim Nizp'i göreceðim diye iþte o günler üye olmuþtum, bir süre üyeliðim onaylanmadý daha sonra þifremi kaybettim sorularýma cevaplar alamadým ve en sonunda adminimize bir email gönderdim,bastým fýrçayý birgün bir email geldi þifrem yenilendi ama birde baktýmki admin bizim Mehmet Akpekmiþ. Uzun süre yazmadým ama þimdi aranýzdayým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ýyiki geldin abi![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254