askerliðime daha çok varrrrrrr
zaten konuyu görünce senin açacaðýn aklýma geldi abi...biz daha gitmedik yaþ þöyle bi 30 falan olsun inþ bizde bu ülkenin evladlarý olarak vatan borcumuzu yerine getiririz hayýrlýsýyla...
daha çok war be kuzen hayýrlýsýyla o gun gelsýnde
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BN ÝZMÝR KONAK ORDU EVÝNDE YAPTIM BNMKI ASKERLIK DEÐÝLDÝ SANKÝ TATIL ÞÝMÝD ÝSTESELER YÝNE GÝDERÝM VAAALLAAAAAA
1968/2 bilecik-söðüt jandarma ulaþtýrma er eðitim taburu 4.bölük
( 5.takým 4.manga komutaný)
bölük komutanýmýz jandarma kýdemli üsteðmen mustafa uranlý
mehmetenes27@yahoo.com.tr
ACEMÝ BÝRLÝÐÝ AYDIN 1. JAND.ER EÐT. TÜMEN KOM.
USTA BÝRLÝK 6. JANDARMA KOMANDO ALAYI KIRKAÐAÇ -MANÝSA
67/2 Acemi birliði Ýzmir Bornova ve Balýkesir Usta birliði Gelibolu 102.Topcu alay Karargah Bölüðü
;)
BÝR ASKER OLARAK HEPÝNÝZÝ YADIRGADIM ANLATILAN TÜM ANILARDA DAYAKTAN BAHSETMÝÞSÝNÝZ.(BUNU OKUYAN GENÇLER ASKERE GÝTMEZ HERALDE) ORDUMUZDA ÞÝDDET VE KÜFÜRÜN KALKALI UZUN ZAMAN OLDU.
kasým 1996- þubat1998 arasý 53 dönem ordudonatým asteðmen olarak ardahan ve ilçesi gölede askerliðimi tamamladým.
1982/4 TERTÝP ACEMÝ BÝRLÝÐÝMÝ BÝLECEK-GÖLPAZARI JANDARMA EÐÝTÝM TABURUNDA EÐÝTÝMÝMÝ TAMAMLADIKTAN SONRA USTA BÝRLÝÐÝM ELEZAÐ MERKEZ JANDARMA ALAY KOMUTANLIÐINA BAÐLI PÝRÝNÇCÝ JANDARMA KARAKOLUNDA KARAKOL ÇAVUÞU OLARAK VATANÝ GÖREVÝMÝ YAPTIM.
BÝRGÜN TELSÝZDEN ÝSTÝHBARAT MESAJI GELMÝÞTÝ. MESAJI OKUDUÐUMUZDA ........ KARAKOLUNA BASKIN YAPILACAÐI YAZIYORDU. MESAJDA TUNCELÝ ÝLÝNE BAÐLI ........... KARAKOLU YAZMASINA RAÐMEN KOORDÝNATLAR VE BAZI ÝPUCLARI BÝZÝM KARAKOLA TARÝH EDÝYORDU. O AKÞAM SABAHA KADAR MEVZÝLER DE BEKLEMÝÞTÝK. MEVZÝDE YANIMDAKÝ ARKADAÞIMLA ARAMIZ BOZUK OLMASINA( KAVGALI) RAÐMEN SIRT SIRTA VERÝP BÝRBÝRÝMÝZE MORAL VERÝP SABAHA KADAR BEKLEMÝÞTÝK. O GÜNDEN SONRA O ARKADAÞIMLA ARAMIZ BÝR DAHA HÝÇ BOZULMADI.
ASKERLÝKTE HERÞEY MEVZÝLERE VEYA CEPHEYE KADAR SADECE KENDÝNÝ VE ARKADAÞLARINI DÜÞÜNÜYORSUN O DAKÝKADAN SONRA.
NE MUTLU TÜRK - ÝSLAM ÜLKÜSÜNÜ SAVUNANLARA
NE MUTLU TÜRKÜM
BÝZ BU VATANI KARÞILIKSIZ SEVDÝK
1965/1 Acemi birliði Kütahya Hava er Eðitim Tugayý, usta birliðim ise Ýstanbul/Alemdað 15. Füze Üs Komutanlýðý'nda Saðlýk amirliðinde Eczane ve Polikliniðe bakýyordum. Týpký babam Hacý Abdurrahman gibi, hiç izin kullanmadan 550 gün askerlik yaptým. 36 gün iznimi kullanmadýðým için 524 gün aslanlar gibi askerlik yaptým. Tüm asker olan arkadaþlara hayýrlý tezkereler diler, yapmamýþ olanlarada nice dolu dolu askerlik anýlarýný anlatacaðý asker ocaðýna gitmelerini tavsiye ediyorum...Allaha emanet olunuz....
85/2 BÝNGÖL/GENÇ - DIÞ KARAKOL / J.KOMD.ERÝ
ölüm le kol kola gezmedim hic
bu kadar acýyý cekmedim hic
her þehit verdikce gülüyor bir piç
zorumuza gitsede aglama anam..
zeynel
Acemi birliðim 7,inci jandarma Komando alayý Ýzmir Yenifoça usta birliðim Diyarbakýr 74-4 Jandarma komando efsane gaziantepli...
ZEYNEL KARDEÞÝM BÝZLERDE SENÝN GÝBÝ DOÐUDA YAPTIK BÝZLERDE ÞANLI 69/1 TETÝP OLARAK O DAÐLARDA ADIM ADIM GEZDÝK NE KIÞLAR GÖRDÜK
69/1 DEVRE OLALARAK URANLINI SOFÖRÜYDÜM KÜCÜK MAHMUT MSN DE YAZALIM
kayarsky@hotmail.com