çok çok kulaksýz kalacaksýn olacaðý bu)
çok çok kulaksýz kalacaksýn olacaðý bu)
Gökhan merak etme kimse kulaksýz kalmaz.
.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Arkadaþlar yazacaðýmýz mesajlar seviyeli ve düzeyli olsun.Aksi taktirde mesajlarýnýz iptal edilecektir..
ali_kilic27.
alýntý:
admin demiþki:
Meslek liseliler diye bir katagori açmamýz uygun olurmu ? Çok fazla kategori vari, konular karýþýyor.
Abi bu konuda daha önce fikrimi belirtmiþtim. gercekden neden böyle biþey olmasýnkine hem daha iyi olur her okulun ayrý bi formu olsa hem kaç tane meslek lisesi varki..
hem yeni bi meslek lisesi site yöneticisi de bulmuþken ben bu konuyu düþünün....
bir meslek liseli olarak her yerde zaten ezigiz bari siz bizi layýk görün.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Eyvallah !!!
Yeni site yönecimiz kendisini tanýdýrsa seviniriz? Eli sopalý bi site yöneticisine benziyo).
ama alýþacak bu iþin rajonunu).
Eyvallah !!!
oooo yeni gelmiþ bir sileçeðim diyor).
Hoþ geldiniz hocam...
gokhan abý zaten alý hoca sureklý ayný seylerden bahsedersý burada da sýlmeden bahsedýyor býz okulda dersýmýze gýrmemesýne ragmen alýþmýstýk
arkadaþlar .bizlerde sizin gibi meslek liselilerin belirli yerlere gelmesini istiyoruz.bunun için çözüm yollarý konusunda kimer ne yapmaý onu belirlemek azým bence..
yoksa her baþarýsýzlýkta binlerce bahane bulunabilir.fikirlerimiz var mý onlarý görelim..
yoksa sadece okul.öðretmen ve hemewn sistem deyip iþin içinden çýkabilecekmiyiz..
þartlar ortada.öðrenciler ne yapmalý öðretmen ne yapmalý fikirlerimizi paylaþalým.
ne demiþler..
küçük kafalar kiþileri.
orta kafalar oaylarý.
büyük kafalar ise fikirleri düþünürmüþ. .
.
Hocam haklý ...
Ben bir konu açarak baþlattým ...
Sýra artýk sizde arkadaþlar. .
Bu bölüme Seviyenizle seviye kattýðýnýz için saðolun. .
.
alýntý:
ali_kilic27 ;
.
ne demiþler..
küçük kafalar kiþileri.
orta kafalar oaylarý.
.
.
Siz hangi fikirle meþgulsünüz ?.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Eyvallah !!!
Orayý karýþtýrma çiðerim fikirle biz uðraþalým hocam mod oldu ama sonra yok oldu.
Neyse Biz EML deðerini iyi biliriz onlar geleceðin Teknik Elemanlarýný yetiþtirdiðini de iþte Öss denen bir sýnav sistemi yüzüne deðerini kaybetti ama AB denen yere girdiðimizde artýk iyiliklerini yazarlar büyüklerimiz!!!.
alýntý:
ali_kilic27;
arkadaþlar .bizlerde sizin gibi meslek liselilerin belirli yerlere gelmesini istiyoruz.bunun için çözüm yollarý konusunda kimer ne yapmaý onu belirlemek azým bence..
yoksa her baþarýsýzlýkta binlerce bahane bulunabilir.fikirlerimiz var mý onlarý görelim..
yoksa sadece okul.öðretmen ve hemewn sistem deyip iþin içinden çýkabilecekmiyiz..
þartlar ortada.öðrenciler ne yapmalý öðretmen ne yapmalý fikirlerimizi paylaþalým.
ne demiþler..
küçük kafalar kiþileri.
orta kafalar oaylarý.
ali hocam bilirsiniz benim ne kadar Yaramaz olduðumu büyüdük ama malesef içimizdeki çocukluðu atamadýk
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
Vay anasýný... Ben epeydir gelip gitmyorum kimler gelmiþ kimler gitmiþ.... </div <div Metal sessiz kalmazdý bu konuya ama ... Neyse herkese Selamlar....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:44 ) deðiþtirilmiþtir.
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
erareng sen kaçyýlý mezunlarýndansýn ?
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 07:45 ) deðiþtirilmiþtir.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
kenan kardeþ aramýza hoþ geldiniz.
kaç mezunusunuz..