arabalarý orada býrakabiliriz sorun olacaðýný sanmýyorun jandarma var yemek olayýnýda lahmacunluk yapabiliriz farklý düþüncelerde olabilir bide abi yarýn cuma günü bi yerde buluþalým akþam kritik yapalým... iþi benim üstüme yýkmayýn...![]()
arabalarý orada býrakabiliriz sorun olacaðýný sanmýyorun jandarma var yemek olayýnýda lahmacunluk yapabiliriz farklý düþüncelerde olabilir bide abi yarýn cuma günü bi yerde buluþalým akþam kritik yapalým... iþi benim üstüme yýkmayýn...![]()
bilgi için telefon mustafa bilici 5336615758
admin mehmet akpek 0342 5171254
mustafa bilici kardeþim bana belli olmaz gelebilirimde gelmeye bilirim de belli degil yani
Made Ýn NizipLi
sende gel be mýksam sensýz olmaz![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
MUSTAFA BENÝM PARAM YOK.BÝ HAYIR SEVER BANA YARDIMCI OLURMU..DERVÝÞ ABÝ SANA YÜK OLMAK ÝSTEMÝYORUM ABÝ![]()
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Gerek Kumla adlý vapurun gerekse -varsa- diðer gezi araçlarýnýn kalkýþ yerini saati vb. bilgileri alabileceðimiz telefon numarasý veya adres varmý? Varsa bildirirseniz memnun olurum.
Hoþça ve muhabbetle kalýnýz.
SAYIN ADMÝN BÝZ ÖÐRENCÝLERDE DAVETLÝMÝYÝZ??
Öðrencileri Derviþ beye yýkacaaz)
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
sayýn adminim avcýnýn kafesi tam olarak nerede....
Shell pompasýnýn karþýsýnda
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ahmet aksoy beyden bir haber geldimi teknemeselesini sabah halledeceðim diyordu? ne oldu bir haber çýktýmý?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
mehmet abi çimmesek biraz indirim olurmu ücrette![]()
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
mehmet abi 15 ytlye yemek dahildi niye geri vazgeçildi?
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA