gerý sayým basladý osmanlý parkýnda cay ýcmek için son 4 gun
gerý sayým basladý osmanlý parkýnda cay ýcmek için son 4 gun
Email geçersiz
nýye son gun daha býzým 10 gunumuz war kardes dur hele yaw acele etme
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Osmanlý parký güzel bir görüntü alýyor. Ekilen aðaçlarýn büyümesi ile dahada güzel olacaktýr.
VALLA BEN BUKADAR ZAMANDIR ÝLK DEFA GEÇEN AKÞAM OTURMA FIRSATI BULDUM.HEP DIÞTAN BAKIP GEÇÝYORDUM. BAYA EKSÝKLÝKLER VAR BERABER OTURDUÐUMUZ ARKADAÞLARLA ÝÞTÝÞARESÝNÝ YAPTIK
MESALA BÝR YAZLIK SÝNEMA OLABÝLÝRDÝ.ZIPLAMA MAKÝNESÝNDEN ÝYÝ OLURDU. TÝYATRO DÜZLENEBÝLÝRDÝ VEYA MÝNÝK ARKADAÞLARIMIZIN HAFTALIK DÜZENLEYECEÐÝ ANÝMASYONLAR OLABÝLÝRDÝ.
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
karlos gercektende çok ýyý olur yaný týyatro duzenleyecek grublarýmýzda war nýzýpte çok ýyý olur anýmasyonla ýlgýlnecek kýsýlerde war yaný çok daha ýyý býr fýkýr
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Evet ama sadece yapýlýrsa iyi olur faal olunca güzel olabilir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
þimdilik kýymetý býlýnmýyor gýbý ama ýlerýde ne olacak allah bilir kýz gelýrsen orada sana çay ýsmarlarým ama parasý senden ha benýmký de senden olsun
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mehmet bir sözün vardý çaylarý ne zaman içiyoruz
Made Ýn NizipLi